Urbánková po zhlédnutí brutální scény v seriálu: I mě znásilnili! V devíti si mě táta posadil na klín a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Urbánková po zhlédnutí brutální scény v seriálu: I mě znásilnili! V devíti si mě táta posadil na klín a...

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková (Reprofoto Česká televize, ara)

Miss mokré tričko, pak oběť znásilnění! Herečka Lenka Zahradnická (28) se v neděli ve své roli v cyklu Škoda lásky pořádně vyprsila a už o den později z ní v Případech 1. oddělení udělali na obrazovce České televize oběť znásilnění. Pro ni to byla jen role, pro některé české herečky a zpěvačky vzpomínka na skutečnou bolest...

Sériové sexuální násilí! Právě o tom byl včerejší díl Případů 1. oddělení, kde si jednu z obětí zahrála bývalka zpěváků Vojty Dyka (28) a Tomáše Kluse (27). „Nebylo to nic příjmeného, nechtěla bych být v kůži obětí,“ popsala natáčení scén Zahradnická.


Deník Aha! vypátral příběh za scénářem, který děsil obyvatelky největšího sídliště v Praze a vůbec v celé republice začátkem léta roku 2000. Na Jižním Městě tehdy řádil Miroslav T., který prokazatelně znásilnil devět žen. „Některé z nich znásilnil či přiměl k neobvyklým sexuálním praktikám,“ vzpomíná vyšetřovatel Josef Mareš, který je i spoluautorem scénářů k novému krimi seriálu České televize. Případ mezi veřejností zvedl vlnu paniky.

„Při nástupu do vazby totiž tvrdil, že je nositelem viru HIV,“ psalo se tehdy o násilníkovi. Nakažení AIDS se u něj později nepotvrdilo. Tenhle případ však vedl ke zpřísnění zákona o sexuálním násilí! A právě tuto změnu vedle veřejnosti velmi uvítala i řada českých celebrit, které si podobnými zážitky prošly…

Zažily to na vlastní kůži

Kristýna Leichtová (28), herečka
V době otřesného zážitku jí bylo dvanáct! „Dodnes si pamatuji, že když jsme šly od výslechu na policii, tak mi maminka koupila malé lego,“ řekla magazínu LN Leichtová, která muže poprvé viděla až při identifikaci na policii.

Naďa Urbánková (75), zpěvačka
Jako devítiletou ji znásilnil na půdě vlastní otec! „Sedl si tam na židli a řekl mi: Pojď sem a posaď se na mě. A prostě mě znásilnil,“ svěřila se zpěvačka. „Hrozně to bolelo. On na mě řval, že jestli to někomu řeknu, tak mě zabije!“


Květa Fialová (84), herečka
V květnu 1945 tehdy čtrnáctiletou Květušku znásilnili ruští vojáci procházející Borohrádkem, kde žila. „Měla jsem ten zážitek s dvěma vojáky,“ přiznala herečka, která byla zneužita s revolverem přiloženým u hlavy.



Přečtěte si
babaira@azet.sk
2. 1. 2017 • 18:37

Fialova odrbava!! Ju znasilnil v noci stryko!! A nie rus, krava stara!! Sama to vravela na tv NOVA!!!

e.44
15. 1. 2014 • 03:04

Kdes na tom byla že to není pravda?

e.44
15. 1. 2014 • 03:03

Jaký že byla jinde? Toto se Fialové skutečně stalo. Je to i v jejím životopise a jsou na to svědci. Je to jedna z věcí co jí v životě poznamenaly a měly vliv na to že byla "trochu" jiná.

opportunity
14. 1. 2014 • 22:59

Hlavně když to vůbec není pravda, ale zase to přitáhne na chvíli pozornost...

pm22
14. 1. 2014 • 22:43

No u arabasu je to bezne. Je na co se tesit. JInak palestinsti hosi, pohrobci nositele Nobelovy ceny miru, Jasira Arafata si prece hromadne berou 8 -10 divky za manzelky. No a jedna US celebrita o tom rekla, ze je to prave dobre. Tak nevim.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.