Markéta Plánková po odchodu z Ordinace: Smrt Magdy jsem obrečela! Exmanželovi přeju novou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Markéta Plánková po odchodu z Ordinace: Smrt Magdy jsem obrečela! Exmanželovi přeju novou ženu!

Odchod Markéty nesli těžce její herečtí kolegové, zejména seriálový manžel Petr Rychlý
Odchod Markéty nesli těžce její herečtí kolegové, zejména seriálový manžel Petr Rychlý (Foto TV Nova,)

Natáčení úmrtí seriálové postavy Magdy Mázlové bylo emočně náročné nejen pro televizní diváky, ale i pro samotné herce. Odchod herečky Markéty Plánkové (35) oplakali její kolegové i ona sama.

I když všechno bylo jenom jako a herečka Markéta Plánková žije a dýchá dál, v její poslední natáčecí den se všem zúčastněným sevřelo srdce. „Jsem veselý člověk a normálně se mi to nestává, ale sebralo mě to. Všichni kolem mě plakali, takže před kamerou se mi pak brečelo úplně samo,“ prozradila Markéta Plánková.

Naměkko byl i její seriálový manžel Čestmír Mázl alias Petr Rychlý (48). Pro něj byla situace o to obtížnější, že sám před nedávnem prožil stejně tragickou událost i doma. „Přepadla mě lítost, protože mi umírá a odchází seriálová žena a hlavně bezvadná kolegyně. Bylo to pro mě náročné natáčení, protože to není tak dávno, kdy mi náhle zemřela maminka, všechno se to propojilo,“ svěřil se Rychlý, kterého teď čekají měsíce truchlení. Ty ale jistě jednou skončí. Novou parťačku mu přeje i sama Plánková. „Přeji mu, aby brzy našel nějakou úžasnou ženskou,“ uzavřela »růžovou« kapitolu Plánková.



Přečtěte si
pelagie
9. 12. 2013 • 09:38

To si piš , pro noviny uvedla, že se bude věnovat rodině a ejhle naskakuje do nového seriálu Republika....

danuska555
8. 12. 2013 • 15:18

Proc teda Plankova opustila serial, kdy tvrdi ,,,ze smrt Magdy taky obrecela?,,,,, Ze by se hnala i touto hnusnou vyhybkou za lepsiiiim ? je to skoda , bude v serialu chybet ! Proc to vubec scenarista dovolil, aby odesla .?????

axana
8. 12. 2013 • 13:37

S tímhle seriálem končím. Už mě fakt se.re když se "velmi vytížená a žádaná extra hérečka" musí z důvodu velké únavy a vysokého pracovního vytížení rozloučit s milovaným seriálem. No a jak to režisér vyřeší? Vždy jedině tak, že ona seriálová postava zemře. Jedno jak, ale vždy hodně dramaticky. To nemůže produkce nějak smluvně ošetřit? Třaba takhle: jo, klidně jdi hrát jinam, ale pěkně zaplať tučnou pokutu. To je fakt jako v Kocourkově.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.