Smrt Plánkové v Ordinaci: Tato ňadra ve skutečnosti vůbec nejsou její! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrt Plánkové v Ordinaci: Tato ňadra ve skutečnosti vůbec nejsou její!

Ňadra propůjčila umírající Mázlové dublérka.
Ňadra propůjčila umírající Mázlové dublérka. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Celá kamenická nemocnice je na nohou a lékaři i sestřičky vzdychají nad smrtí Markéty Plánkové (35) alias doktorky Magdy Mázlové. A slzí i zástupy televizních diváků. Byla světicí, když ale zapátráme hluboko v paměti, zjistíme, že ještě před pár lety by nad její smrtí nikdo neuronil slzu. Bývala to pěkná potvora!

Říká se »o mrtvých jen dobře« a také se říká, že boží mlýny melou. V případě doktorky Magdy Mázlové se rčení bezezbytku naplnilo. Když do Ordinace v růžové zahradě před šesti lety nastupovala, ve scénáři neměla vepsanou snad ani jedinou kladnou vlastnost.

Mladší sestra uznávané doktorky Pavly Barnové, kterou hrála Barbora Munzarová (41), byla pěkné kvítko. Sázela na svou krásu, chlapy si hezky omotávala kolem prstu a ženám pila krev. Nikdo jí nemohl odpustit, že svedla své sestře manžela a otěhotněla s ním. Tehdy šla v pokročilém těhotenství na potrat a platila za to zdravotními problémy. Zvrat v jejím chování nastal až ve chvíli, kdy se dala dohromady s Petrem Rychlým (48) alias doktorem Mázlem, což jí zase nemohly odpustit »mázlachtivé« sestřičky. Se svojí zápornou rolí se dlouho sžívala i sama Plánková: „Magda mi blízká nebyla, ale musím říct, že občas jsou situace, kdy bych ji byla schopná v civilu vytáhnout. Říkám si, takhle by to udělala Magda, a měla by to vyřešené. Já to bohužel dělám ještě příliš opatrně, ale občas se mi ta její přímost a cynismus líbí. A to, že se s ničím nemaže,“ prozradila před časem herečka.

I když si zvykla, z Ordinace odchází dobrovolně. Už na jaře se totiž objeví v novém retro seriálu České televize, První republika.



Přečtěte si
karlos-999
6. 12. 2013 • 16:21

Třetí Mázova partnerka umřela. Tady někomu hráblo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.