Zděšený Zdeněk Troška: Šikana kvůli Kameňáku 4! I když ho netočil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zděšený Zdeněk Troška: Šikana kvůli Kameňáku 4! I když ho netočil...

Ján Novák
Ján Novák (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

Chudák Zdeněk Troška (60)! Dostává ledovou sprchu od diváků za film, který nenatočil. Přestože Kameňák 4 režíroval Ján Novák (47), vztek si naštvaní diváci vylévají právě na Troškovi. „Je to hnus, co jste natočil!" dostává vzkazy od fanoušků. Přitom režisér trilogie Slunce, seno..., Babovřesek a prvních tří Kameňáků nemá se čtvrtým pokračováním nic společného.

"Pane Troško! Babovřesky jsou krásná pohodová komedie pro zasmání, ale velmi jste zklamal diváky svým Kameňákem 4! To je hnus. Je to vulgární, trapné, nemá to děj," spílá režisérovi na jeho webu fanynka Jana. "Navíc propagace marihuany, to už snad nemůže nikdo myslet vážně! Nevěřím, že jste klesl tak hluboko... Nebo jsou v tom peníze producentů Páska a Pomejeho? Proč se s těmi lidmi paktujete?" ptá se Jana.

"Čekali jsme na vaše nové komedie s radostí, že se konečně zasmějeme. To, co jste předvedl v Kameňáku 4, je vrchol hnusu. Trapným sexem a sprostými slovy lidi nerozesmějete. Pokud tak chcete pokračovat, běžte od filmu. Škoda 240 korun za lístek," přidává se fanoušek Libor. Režisér je v tom přitom nevinně. „Opravdu s tím filmem nemám nic společného! Byl jsem absolutně proti tomu, aby někdo ten film vydával za můj... Je to i nefér vůči režisérovi Jánu Novákovi, Kameňák 4 je jeho film," brání se nešťastný Troška. „Letos jsem natočil jen Babovřesky 2, které teď dáváme dohromady. A příští rok budeme natáčet Babovřesky 3,“ dodává režisér.

Od Klíčku ke Kameňáku

Přestože Ján Novák (47) vystudoval herectví a divadelní režii, režíruje především televizní dokumenty jako Příběhy železné opony, za které získal mnohá ocenění. Ve filmu debutoval snímkem Klíček (2009) z vězeňského prostředí, který u diváků propadl – na CSFD.cz je veden jako 78. nejhorší film. Kameňák 4 je jeho druhým celovečerním filmem. Za první víkend po uvedení do kin ho vidělo skoro 60 tisíc diváků.



Přečtěte si
asha10
4. 4. 2014 • 08:54

Lidi jsou tupci ,konecne nekdo natoci pohodovej fim,komedii a jeste se jim to nelibi.Miluji stupidni serialy na ktere se neda divat ba ani poslouchat. Trosku mam rada jako cloveka ktry mysli na lidi aby si po dennim shonu stresu odpocinuli a zasmali.

arturknirac
17. 10. 2013 • 23:13

A proč to komentuješ?! Běž se radši podívat na Babovřesky...

arturknirac
17. 10. 2013 • 17:54

Nebyl jsem tu registrovanej, ale po tomhle článku musím dodat, že fakt ty články cucáte z psích exkrementů. Chudák Troška? K smíchu! A stavět článek na komentářích lidí z Facebooku? Ale prosím vás, hotl nápady dochází, tak proč se neprobrat sra..ama, že?!

lipno
17. 10. 2013 • 14:52

Já se na 1, 2 ani 3. nekoukal, tak proč bych měl na 4.:????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.