Vdova po Kopeckém promluvila: Wetlinská nám chtěla zničit manželství! Šla i po majetku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova po Kopeckém promluvila: Wetlinská nám chtěla zničit manželství! Šla i po majetku!

Svatba s Janou byla v Křemži, kde se nachází i mlýn.
Svatba s Janou byla v Křemži, kde se nachází i mlýn. (Reprofoto kniha Můj život s Mildou, ara)

Poslední manželka Miloše Kopeckého (†73) se rozhodla odtajnit život se slavným hercem. Jana Kopecká (69) promluvila i o jeho početných milenkách. O hlasatelce Anně Wetlinské (60) tvrdí: „Chtěla nás rozvést a prodat náš mlýn.“

Kopecký byl vyhlášený proutník. Jeho žena, bývalá tanečnice Jana, se kterou měl dceru Báru (45), o tom ví své. „Měl složitou povahu. Sežeň si někoho, říkával mi. Ale vzápětí hlásal, jak je rád, že má domov a jak nás miluje,“ vzpomíná vdova v knize Můj život s Mildou.

Brzy po svatbě slyšela od herce na vysvětlenou šokující slova: „Byl jsem vždycky na svět a na holky. Potřebuju to pro své psychické zdraví a svou práci jako vodu a vzduch!“ A bylo vymalováno. Nakonec Kopecká zjistila, že je pro ni lepší vědět, že jde za milenkami a bude šťastný, než když doma leží v těžkých depresích a chce zemřít. Jedna milenka ale pořádně vybočila z řady. Televizní hlasatelka Anna Wetlinská chtěla s Milošem i jeho milovaný mlýn v jihočeské Křemži, který s manželkou koupil a léta budoval. V polovině 80. let byl vztah Kopeckého a Wetlinské víceméně veřejným tajemstvím. Herec si svou oficiální přítelkyni dokonce jednou v létě pozval na mlýn, kde trávil rodinné prázdniny. „Věřím, že Anna Mildu opravdu milovala, ale zároveň vím, jak na něj tlačila, aby se rozvedl. Její plán měl jasný závěr - Miloš prodá mlýn, se mnou se rozvede a za peníze utržené za mlýn si oni dva koupí vilu v pražských Dejvicích,“ líčí už přežitou bolest Jana.
Sebejistá hlasatelka se prý tvářila vítězoslavně, ale Kopecká zůstala jako zázrakem celkem v klidu. „Milda mi říkal, abych se nebála, že mě nikdy neopustí. Bylo to naše velké tajemství, stala jsem se spojencem svého muže proti jeho milence“! usmívá se nad vzpomínkami Jana.

4 až 5 sňatků
Na veřejnost prosákly nepotvrzené informace o Milošově židovském sňatku se sestřenicí Evou Grimmovou v raném mládí. Jinak byl herec oficiálně ženatý čtyřikrát. Poprvé s kolegyní Stellou Zázvorkovou (†83). Vydrželo jim to jen rok. Měli spolu dceru Janu, která v 15 letech spáchala sebevraždu. Stella na Miloše nikdy nezapomněla a nikdy se už nevdala. Druhou ženou byla krásná řidička tramvaje Kateřina Soukupová, potřetí se oženil s tanečnicí z Alhambry Janou Lintenbergovou. A konečně čtvrtou ženou se stala tanečnice Jana Křečková, nyní Kopecká. S tou také zůstal nejdéle, od roku 1966 až do své smrti v lednu 1996, tedy celých 30 let!



Přečtěte si
bernadette
3. 8. 2014 • 14:53

Přesně tak. Měla jsem to potěšení poznat ho osobně. Byl to velice šarmantní a duchaplný člověk.

setroseuros
20. 7. 2014 • 07:33

To byl Pan Herec! Ten zahral vse tak bravurne! A padouchy mu sli nejlip!!! Porad se radi divame na filmy kde hraje!

mnpv
3. 10. 2013 • 19:50

Úžasný šarm a charisma. Chlap nepotřebuje být krásný, je to o něčem jiném.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.