Milenec Bartošové Rychtář je tyran: Opět tekla krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Milenec Bartošové Rychtář je tyran: Opět tekla krev!

Josef Rychtář musí Darině vyplatit odškodné.
Josef Rychtář musí Darině vyplatit odškodné. (/ Aha)

Milenec Bartošové byl odsouzen. Josef Rychtář (55) je tyran – zní verdikt soudu. Je to potvrzeno. Může i za nedělní brzký ranní převoz Ivety Bartošové (47) do nemocnice, kam ji záchranka přivezla s rozmlácenou hlavou?

„Iveta sem přijela v podnapilém stavu, z hlavy jí tekla krev, potřebovala akutně zašít,“ přesně tak popisovali noční incident lékaři z nemocnice na Vinohradech. Má opět krev na rukou násilník uznaný soudem Josef Rychtář?

Na včerejším stání bylo rozhodnuto o tom, že Rychtář opravdu zaútočil na svou exmanželku Darinu Novou (55), a byl označen za násilníka! Původně mělo být stání v dubnu, jenže kvůli soudnímu znalci, který případ studoval, bylo přeloženo. Včera ale padl rozsudek.

Znalec usoudil, že jde skutečně o trestný čin ublížení na zdraví, a Darině tak dal za pravdu. Milenec Ivety Bartošové (47) se sice k soudu nedostavil, ale přesto dostal desetiměsíční podmínku s ročním odkladem. Darině musí také vyplatit odškodné ve výši několika tisíc korun.



Autor:  kre

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.