Heidi Janků nečekaně zaútočila: Pustila se do Ivety Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heidi Janků nečekaně zaútočila: Pustila se do Ivety Bartošové!

Chování Ivety Heidi pořádně nadzvedlo.
Chování Ivety Heidi pořádně nadzvedlo. (Koláž Ahaonline.cz)

Tohle je pro zpěvačku Ivetu Bartošovu (47) opravdu smutná zpráva. Kvůli svému nepříčetnému partnerovi Josefovi Rychtářovi (55) už ji nikdo nechce pozvat na akci! Zpěvačka Heidi Janků (50) potvrdila deníku Aha!, že dlouho zvažovala, zda Ivetu pozvat na oslavy města Uhříněves, kde Bartošová bydlí. Nakonec to vyřešil osud.

Poté, co Josef Rychtář před necelým měsícem na vystoupení zpěvačky v Lipanech napadl nejen novináře, ale i obyčejné návštěvníky koncertu, se organizátoři oslav 100 let Uhříněvsi obávali Ivetu oslovit, aby zazpívala společně s ostatními umělci.

„Je to pravda, dlouho jsme přemýšleli co s Ivetou. Báli jsme se, že když ji dáme na plakáty, že se to zvrhne někam jinam,“ prozradila Heidi Janků jako jedna z organizátorek akce. Na policejní hlídky a výtržnictví totiž nikdo zvědavý není a tak ochránce Rychtáře jako manažera Ivety nikdo ani nekontaktoval.

„Nechtěli jsme, aby oslavy byly zastíněny nějakým skandálem. Pozvali jsme lidi, o kterých víme, že jsou v pohodě,“ pokračovala zpěvačka. „Ale stejně to bylo v době, kdy ona spadla z kola a vystupovat snad ani nemohla, takže osud to vyřešil za nás,“ pousmála se Janků.

Rychtáři, zamysli se! Iveta kvůli tobě ztrácí přátele z branže!

Patrasová o Bartošové:

O zpěvačce Dádě Patrasové (57) se říká, že měla problémy s alkoholem. Ty ona sama nepotvrdila, zato se obula do své kolegyně Ivety Bartošové!. „Můj názor je ten, že ji to trochu semlelo. Pak měla asi i osobní problémy, které začala zřejmě řešit alkoholem a prášky,“ říká Patrasová. říká



Přečtěte si
marek.d
16. 6. 2013 • 12:44

Přesně, Maruška je krásná dáma s krásným hasem. A i Marta Kubišková stárne s grácií a není za trapného rádobydiblíčka, vypadá také o mnoho líp než plastiková nepříjemná skřehotavá Helena a všecky rádobymladice.

dametodokupy
14. 6. 2013 • 08:33

Žádná z nich nemá na Marušku Rottrovou, ta jediná z mála umí stárnout s noblesou a vkusem. Všechny kolem strčí s přehledem do kapsy, i celou Vondráčkovou..

alun-ka
10. 6. 2013 • 21:47

To mířeno na mě? Co to plácáte,vy o mě víte tolik,že víte i jak jsem dopadla a jak zkončím?Každej si o sobě myslí to lepší,ale rozumnej člověk nekope do někoho kdo je na tom špatně i kdyby věděl na 100%,že jemu se něco podobného stát nemůže.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.