Iveta Bartošová opět na pódiu: Rychtář osobně prohlídl všech 180 diváků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Bartošová opět na pódiu: Rychtář osobně prohlídl všech 180 diváků!

Iveta zpívá na playback, ale snaží se a sklízí potlesk. Dokonce přidává.
Iveta zpívá na playback, ale snaží se a sklízí potlesk. Dokonce přidává. (Foto Aha! - Jaroslav Benda, Roman Souček)

Připravit reportáž z vystoupení zpěvačky Ivety Bartošové (47) není rozhodně pohodová záležitost. Ivetin milenec a bodyguard v jedné osobě Josef Rychtář (55) totiž nechová k novinářům sebemenší sympatie. Na diskotéce v Sázavě na Benešovsku to na vlastní kůži pocítil nejen náš redakční fotograf, ale i zástupci jedné komerční televize. Do sálu jsme se tedy dostali bez fotografa a museli si vystačit pouze nenápadným minifoťáčkem.

Rychtář zamítl focení s předstihem

„Zkusím se slušně domluvit,“ usoudil fotograf hodinu před vystoupením a zamířil rovnou k Josefu Rychtářovi, který postával před vchodem do místního diskoklubu a lustroval příchozí. Ještě než stačil otevřít ústa, Rychtářova arogantní odpověď „Ne!“ ho předběhla. Do sálu se tedy jako regulérní host diskotéky vydal pouze redaktor.

Půlnoční minikoncert

Iveta, které to mimochodem docela slušelo, se chopila mikrofonu přesně úderem půlnoci. Zpívala nonstop, usmívala se a podle některých z účastníků, kterých se sešlo na 180, předvedla docela slušný výkon. Trefovala se do playbacku, dávala své největší hity. Nezouvala se, jak je jejím zvykem, neposedávala na pódiu. Vše ostřížím zrakem sledoval Josef Rychtář. Střídavě z pozadí pódia, občas přímo mezi hosty. Jeho neúnavný sok a Ivetin ctitel Zdeněk Macura (38) však tentokrát do sálu nepronikl.


Přídavek a čekání na fantóma

Po plánované půlhodině Iveta Bartošová přidala několik písniček a za potlesku zmizela se svým ochráncem v zákulisí. Diskoklub Chechták společně opustili zhruba po hodině a zamířili rovnou na parkoviště. Možná netušili, že ze tmy je tiše sleduje přikrčený muž.

Ctitel nechyběl ani tentokrát

Ani kšilt čepice vražený hluboko do očí neuchránil slídila Macuru naší pozornosti. Jako štít proti Rychtářovi si totiž navíc vybral právě naše redakční auto. Zarostlý jako zbojník chvíli napjatě pozoroval přicházející dvojici, ale vystoupit ze tmy se tentokrát neodvážil. Možná i proto, že Ivetu kromě jejího přítele doprovázelo několik urostlých chlapíků. Vše se tedy tentokrát obešlo bez incidentu.



Přečtěte si
mirkazam
29. 5. 2013 • 08:11

Nevím,co tím chce dosáhnout. Už by měla přestat s tím rádoby zpíváním.Přestat se ztrapňovat , a něco se sebou dělat...

evy1111
27. 5. 2013 • 20:40

Ivetka, kazda prekonana prekazka, umozni urazit dalsi kus cesty... Ako som uz uviedla, kdo opravdu chce, ten muze... FANDIIIM...

zadnice
27. 5. 2013 • 10:37

Z té už nikdy nebude zpěvačka!!!

hejhej
27. 5. 2013 • 10:24

darina1
27. 5. 2013 • 07:42

Co jí tam slušelo ta úžasná kreatura na hlavě

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.