Farmář hledá ženu: Zdeněk strávil noc s Irenou, ostatní ženy žárlí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Farmář hledá ženu: Zdeněk strávil noc s Irenou, ostatní ženy žárlí!

Která půjde z kola ven?
Která půjde z kola ven? (TV Prima)

V reality show Farmář hledá ženu dojde na vyřazování a soutěž tak opustí první zlomená srdce. Nejžhavější situace je u Zdeňka, který už, zdá se, má o své vyvolené jasno.

V případě Zdeňka a Ireny to byla láska na první pohled. Farmář s ní tráví podstatně více času, než s jejími konkurentkami, a probděl s ní dokonce celou noc. Všem je jasné, že u povídání to nejspíš nezůstalo…

Když na Zdeňka ráno čekaly povinnosti na jeho hospodářství, naštvané dámy raději předstíraly, že spí. Je jim totiž jasné, že je Irena vítězkou. Zdeněk se bude muset rozhodnout a jednu z nich pošle domů. Irena se s ním tak bude muset i nadále dělit s jednou další ženou.


Kdo zůstane na Zdeňkově farmě? Stejné dilema budou dnes na Primě řešit i jeho kolegové a farmářka Jana.





Přečtěte si
colombina
11. 4. 2013 • 06:39

 slovenský Farmář je milionkrát lepší, tohle je nudá - rádoby sladkobolný melodram - který se z toho snaží dělat ta příšerná Něrgešová, ale koukat už na to nejde - nuda nuda nuda

winterfreshka
6. 4. 2013 • 09:51

Přitom docela hezké ženštiny,ale v hlavičce to mají trochu neuspořádané.Ten Mirek,kdyby jim dal pár facek,byly by schopné přilézt snad s prosíkem na kolenou

jiriforman
5. 4. 2013 • 14:16

To už ty spíš nikomu nepodržíš, protože Prduch se vypařil jako smrad. Tak to asi skončíš v polívce pro bezďáky, slepice jedna vopelichaná. Aspoň budeš k něčemu užitečná, ty budižkničemu.

6010
5. 4. 2013 • 12:28

Na tuto reality show koukám jako u vytržení.Nechce se mi věřit, že jsou ženské takové slepice.Co tam s nimi ti mužští vyvádějí,to snad není ani pravda.Co vše si musí nechat líbit!Jediné co by je omlouvalo, že je vše dle scénáře a že nám tu hrají divadlo.Já bych si nevybrala ani jednoho,jsou to ubožáci jeden větší než druhý.A ony ještě pláčí,když je pošlou domů.Já bych jásala na jejich místě.

hillaarkaa
5. 4. 2013 • 11:50

Nelep se,homoději-koukám už seš zase ve své buzziráži Nemá ti kdo podržet či vyšluknout???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.