Krize Veroniky Žilkové: Všechno táhnu sama, Stropnický je 9 měsíců bez práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krize Veroniky Žilkové: Všechno táhnu sama, Stropnický je 9 měsíců bez práce!

Manželství Veroniky Žilkové a Martina Stropnického prochází zřejmě první krizí.
Manželství Veroniky Žilkové a Martina Stropnického prochází zřejmě první krizí. (t Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Manželství s Martinem Stropnickým (55) zřejmě nebylo pro Veroniku Žilkovou (51) zrovna velkým ternem. Svou velkou rodinu teď musí živit sama ze svých honorářů.

Časy, kdy Stropnický působil jako umělecký šéf vinohradského divadla a zároveň inkasoval honoráře za natáčení seriálu Kriminálce Anděl, jsou nenávratně pryč. Manžel Veroniky Žilkové je dlouhodobě nezaměstnaný a nikdo o něj nejeví zájem, přestože má v životopisu i tak lukrativní post, jakým je ministr kultury.



Situace je pro Veroniku Žilkovou o to vážnější, že ze svého příjmu živí nejen manžela, ale také svých pět dětí. Se Stropnickým má dceru Kordulku, ale z předchozího vztahu s Markem Navrátilem má syny Vincenta a Cyrila, k nimž si ještě osvojila Jana a Markétu. Úlevou pro ni je jen dcera Agáta Hanychová, která je finančně soběstačná.

Žilková dobře ví, že má budoucnost rodiny na svých bedrech, proto je pro ni každý příjem navíc vítanou podporou. Teď musela dokonce snížit své nároky, aby ji Zdeněk Troška obsadil do komedie Babovřesky.



„Můžu potvrdit, že jsem musela celkově snížit svou cenu. Můj manžel je již devět měsíců bez práce, takže krize značně zasáhla i mou domácnost,“ vylíčila Žilková magazínu Sedmička nepříjemnou finanční situaci své rodiny. Se vděkem tak přijala nabídku na natáčení pokračování Babovřesek, které by mělo do jejího skomírajícího rodinného rozpočtu přinést přibližně 180 tisíc korun.





Přečtěte si
janka174
29. 3. 2013 • 01:48

Kárl má jistě jiné starosti, měl by si přinést polštář, aby mu nepadala hlava, až zase bude chrápat ve sněmovně. Žilkovi se málo snažili. Takže na Kárla spoléhat? To néééééééééé...

eremita
24. 3. 2013 • 22:20

Dětí na živení zbylo pár, z těch, které měla v pěstounské péči, jsou dospěláci s vlastním životem, nejstarší dceři bude zakrátko 30, a dospělý svéprávný manžel zřejmě neprohýřil statisíce z dob nedávných, kdy byl štědře honorován. Málokterá průměrná rodina, kde se oba rodiče obávají ztráty zaměstnání, měla takové výdělky. No, aspoň Stropničtí se nemusejí obávat nouze, mají popularitu a ona se nějaká lukrativní prácička určitě najde. Babovřesky 2 možná budou rodinnou záležitostí. Nebo něco jiného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.