Uvadající Veronika Žilková: Mají mě za zanedbanou chuděru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Uvadající Veronika Žilková: Mají mě za zanedbanou chuděru!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Aha! – Daniel Černovský)

Herečka a několikanásobná matka Veronika Žilková (51) musela čelit tvrdé kritice od někoho, od koho to vůbec nečekala – svých kamarádek! Během společného setkání jí vyčítaly nezájem o vzhled a herečka se kvůli tomu dokonce doma před synem rozplakala!

„Já jsem brečela, on mě utěšoval. Den předtím jsem měla setkání s kamarádkami, které mi vyčítaly, že nemám plastiky. Já jsem zase trvala na svém, že ony jsou hloupé, když je mají. Otázkou zůstává, jaká žena je šťastnější? Ta, která se nesnaží mládí doběhnout chemicky a operacemi, nebo ta, co má napíchaný botox,“ bránila se herečka na stránkách cas.sk

„Jedna z těchto kamarádek je módní návrhářka. Na můj vkus je příliš trendy. Ona se na mě zase dívá jako na zanedbanou chuderu, které se svoje přirozené vrásky a věk nesnaží uměle zakrýt. Vždyť jak to jenom vypadá, když máte tvář hladkou jako dětskou prdelku a na zbytku těla vám visí kůže,“ říká herečka.

Podle Veroniky Žilkové si muž ani nevšimne, jestli jste doma namalovaná, akorát jste přišla od kadeřníka nebo navštívila plastického chirurga. Důležitější je si s ním popovídat a uvařit.



Přečtěte si
moravacka
21. 4. 2013 • 09:07

 mam rada jako herecku ale hlavne jako cloveka. Kdo z tech 'kritizujicich' by udelal to, co ona, vychovava a stara se nejen o vlastni deti, ale i cizi a to je to, co na ni obdivuji. Ja sama bych to asi nedokazala. Taky ma 'zdrave nazory' a to, ze nema zadnou plastiku, ji jenom pridava dalsi plus. Moc drzim palce, vypadate skvele

solochov
18. 4. 2013 • 20:51

 Žilkovou mám tu čest potkávat i venku a málokdy je opravdu upravená. Chápu, že při tolika dětech a její práci na sebe nemá moc času, ale řekl bych, že je opravdu zanedbaná. Ve srovnání s ostatníma rozhodně. I díky svému vystupování, častému se ztrapňování v bulváru atd. působí spíš jako jednoduchá šmudla... nic ve zlém.

martas6
18. 4. 2013 • 08:34

 Není zač děkovat, jen rozumná úvaha, přece každý ví, o čm je řeč a vidíme, jak plastiky lidi hyzdí (když se přeženou, nic proti rozumným decentním úpravám nebo plastikám po úrazech atd.). Na živém příkladu Dáši a krásné Veroniky Freimanové vidíme jasně, že krása je v něčem jiném než ve vypnuté kůži, a že i věk se dá přijímat s grácií a že krása se věkem neztráví, ale mění. Hezký den, zatím.

vungtao
17. 4. 2013 • 20:37

 Vic než pravda, díky za normálni a pravdivou úvahu- zase reklama na nezdravý botox - Dáša. díky

janouch62
17. 4. 2013 • 19:32

 ..sebe jako svoji kuchyn /viz.foto z Prostřeno v AHA/tak ty kamarádky nelžou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.