Eva promluvila o intimnostech s Vaškem! Nejcitlivější je na hlavičce… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eva promluvila o intimnostech s Vaškem! Nejcitlivější je na hlavičce…

Populární pěvecké duo Eva a Vašek
Populární pěvecké duo Eva a Vašek (Aha! – Martin Pekárek)

Co se děje v ložnici u Evy (42) a Vaška (59) Šefčíkových? Jejich soukromý život byl dosud tabu, ale teď se rozhodli promluvit o tom, co u nich doma probíhá za zavřenými dveřmi.

Když se objevily zprávy o rozpadu populárního hudebního dua, s jejich fanoušky to pořádně zamávalo. Eva se sice chystá na sólovou kariéru jako Eva Adams, ale na vztahu s Vaškem to nic nezmění. „O rozchodu nic nevím, jen se tomu smějeme,“ řekla Eva na Frekvenci 1.



Jaké je tajemství jejich dlouholetého spokojeného vztahu? Mají spolu navzdory věkovému rozdílu pestrý intimní život. Eva tvrdí, že si Vaška nejvíce získá pohlazením a raním setkáním u kafíčka.

„Naposledy mě pohladila při jízdě auta, pochválila mě. Čtyři hodiny si mohla zdřímnout a já jsem to odřídil,“ řekl nesměle Vašek a prozradil, jak to má s Evou nejradši. Nejvíce jej potěší, když ho jeho milovaná žena pohladí po hlavičce.

1459572:gallery:true:true





Autor:  cam

Přečtěte si
jiriforman
1. 2. 2013 • 10:06

A to byl ještě zvolený Zeman prezidentem, a to nasere, viď ty blbečku? Chtěl by jsi emigrovat, ale víš, že takový rejžkovský "intelektuál" jako jsi ty by si jinde ani neškrtl, tak raději opruzuješ tady, co?

franckajagrova
1. 2. 2013 • 02:37

..vypadá Eva jjako Věra Martinová.

illis
31. 1. 2013 • 21:52

"Naposledy mě pohladila při jízdě auta, pochválila mě". Co je to za spojení-při jízdě auta , snad při jízdě autem. Takhle komolit český jazyk. Na té fotografii v tom kloboučku a šatech s krajkovými rukávky, tak z ní by měla Františka Čížková radost, úžasný outfit .

lillyli
31. 1. 2013 • 20:58

Ty jsi fakt trapná! Ale ostatní taky! Dříve tu byla sranda. Od té doby, co se sem nakufrovali decathlon, hilarka, bohatý podnikatel a evinka, to tu stojí za.... Vaše IQ dohromady myslím nedá víc jak stovku. Lidi, co děláte a jaké máte vzdělání, když se dokážete takhle pitomě ...a vulgárně...bavit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.