Miss Doleželová: Smutné Vánoce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Doleželová: Smutné Vánoce!

Jana Doleželová strávila své letošní Vánoce s dalšími finalistkami Miss Tourism Queen of the year v Malajsii.
Jana Doleželová strávila své letošní Vánoce s dalšími finalistkami Miss Tourism Queen of the year v Malajsii.

MALAJSIE/PRAHA – Pro Janu Doleželovou (25) byly letošní Vánoce nejen pracovní, ale také ty nejsmutnější. Bývalá Miss ČR totiž na začátku měsíce odletěla do Malajsie na soutěž »Miss Tourism Queen of the year«, kde celé svátky trávila bez své rodiny a přátel.


„Bylo mi líto, že nebudu doma, ale beru svou účast na soutěži jako další zkušenost, která se nedala odmítnout,“ svěřila se kráska, která se alespoň utěšovala nostalgickými vzpomínkami na předešlé adventní svátky.

Kliknutím zvětšete„Nejlepší Vánoce byly ty, kdy jsme se s přítelem zapomněli v jedné útulné horské chatě. Po východu z chaty jsme zjistili, že lanovka už nejede. Naše auto bylo však o údolí vedle přes kopec. Dlouhá procházka jen za svitu měsíce na Štědrý večer byla velmi romantická,“ svěřila se modelka, která je letos naopak v tropech, kde si až do Nového roku bude s dalšími finalistkami užívat sluníčka. „Jinak musím říct, že se celý rok velice vydařil. Mám nové bydlení a pracovně se mi dařilo. Často jsem točila reklamy v zahraničí i v Čechách. Také mám radost ze vzdělávacího pořadu se zdravotnickou tematikou, na kterém jsem se podílela. A s přítelem se spolu máme prima a stále nám to klape,“ zhodnotila uplynulý rok Doleželová, která deníku Aha! prozradila i své plány na příští rok. Chce se prý více věnovat své farmaceutické profesi, kterou loni úspěšně dostudovala!


Autor: Soňa Stehlíková
Foto: archiv Jany Doleželové

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.