Noc v muzeu 2 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noc v muzeu 2

Fotografie
Fotografie (internal)

Pokračování úspěšného trháku Noc v muzeu přináší další neuvěřitelné a magické příběhy v komediálním snímku z roku 2009 Noc v muzeu 2.

Hrdina první muzejní noci Larry Daley, kterého hraje Ben Stiller, opustil oproti prvnímu dílu Noc v muzeu již pozici nočního hlídače a stal se žádaným vynálezcem, přesto ho do muzea stále něco táhne, chce zažít magickou Noc v muzeu 2.

Hlavní zápletka filmu Noc v muzeu 2 přináší další příběh Larryho a jeho přátel, tedy oživlých exponátů z muzea. Přátelé, které si Larry Daley (Ben Stiller) našel během první magické noci v muzeu, se zdají pro vystavování v muzeu už zastaralé, a proto mají být odeslány pryč. Larry to ale nemíní dopustit a do muzea se vrací, aby svým přátelům pomohl.

Ve snímku Noc v muzeu 2 se nachází na jedné straně Ben Stiller jako Larry a spousta jeho přátel, na straně druhé Egyptský vládce Kahmunrah (Hank Azaria) a jeho zlí poskokové Ivan Hrozný (Christopher Guest), císař a vojevůdce Napoleon Bonaparte (Alain Chabat) a mafián Al Capone (Jon Bernthal) chtějí ovládnout nejdříve muzeum a pak i celý svět. Všechny jejich plány musí ovšem Larry společně s ostatními překazit a dříve než se rozední nastolit v muzeu pořádek. Po boku Larryho se objeví také hlavní ženská postava, krásný oživlý exponát Amelie Earhartová, kterou hraje Amy Adams.

Režisér snímku Noc v muzeu je  Shawn Levy. Hlavní role se zhostil Ben Stiller. Po jeho boku se objeví ovšem i další hvězdy hereckého nebe např. Owen Wilson, Amy Adams, Thomas Lennon, Hank Azaria, Robin Williams, Craig Robinson, Matthew Harrison, Keith Powell, Bill Hader, Alain Chabat, Jake Cherry, Jay Baruchel, Jonah Hill a další.

Autor:  red

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.