Ivana Jirešová: Manželství mi zničila milenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Jirešová: Manželství mi zničila milenka!

Ivana Jirešová s manželem Dykem
Ivana Jirešová s manželem Dykem (Marek Pátek)

Manželství herečky Ivany Jirešové a muzikanta Viktora Dyka před rokem málem neustalo krizi, za niž mohla mladá milenka. Zpěvačka Zuzana Miková měla na Dyka spadeno, ale Ivana si jej pohlídala.

„Krize byly asi před rokem, kdy se do nich mediálně zapojila i jistá slečna, takže nic příjemného. S Viktorem jsme spolu a uvidíme, jestli nám to půjde i dál. Ono v životě platí, že člověk si nemůže být jistý ničím," řekla Jirešová serveru iDnes.cz

V současné době s partnerem vychází dobře, ale je opatrná. Navíc si nikdy nemůže být jistá tím, že se jedná celoživotní lásku. „Každý vztah je o kompromisech, a čím jsem starší, tím víc věcí mi dochází, neboť člověk vidí daleko víc souvislostí. Než udělám nějaké zásadní rozhodnutí, ať je jakkoliv negativní, vždycky o něm přemýšlím. Jsem prostě mnohem opatrnější,“ přiznává hvězda Ordinace v růžové zahradě, která dokázala odpustit nevěru.



Autor:  cam

Přečtěte si
penzijni_fond
12. 11. 2012 • 15:26

Chcete každý rok dostávat od státu 4 560 Kč? Víme jak na to! Podívejte se na www.statniprispevek.cz a nechte si platit od státu peníze každý rok.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.