Troška odmítl točit volné pokračování Kameňáku: S Gottem točit nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Troška odmítl točit volné pokračování Kameňáku: S Gottem točit nebude!

Troška volné pokračování Kameňáku odmítl.
Troška volné pokračování Kameňáku odmítl. (Koláž Ahaonline.cz)

Nejuznávanější režisér Zdeněk Troška (59) nemá zájem spolurežírovat nový »primácký« seriál s pracovním názvem Městečko (deník Aha! informoval). Ten by se měl podle posledních informací jmenovat Kameňákov a má být volným pokračováním právě slavných Kameňáků! „Nechci s tím mít nic společného,“ řekl ovšem Troška.

Proč ale slavný režisér pohrdá spoluprací s takovou osobností, jakou je Karel Gott (73)? Mistr si totiž už v pilotním filmu k seriálu zahrál elektrikáře a to rovnou po boku své skutečné manželky Ivany Gottové (36)! Nejsou mu snad tito herci amatéři dost dobří?

Přitom Troška již několikrát obsadil do role »neherce«. „O čem to bude, s kým to bude a kde to bude, nevím. Já jsem to odmítl dělat. Kameňáky už dělat prostě nechci, tři stačily,“ uvedl režisér Troška. Tomu skutečně spolupráce nabídnuta byla. „Ano, chtěli jsme ho pro tento projekt, ale odmítl to, protože s televizí nechce mít nic společného,“ uvedl zdroj z natáčení.

„Přitom tento seriál s Kameňákem nemá zhola nic společného, i když se zde objeví pan Vydra i paní Paulová. Ale Vydra hraje starostu a Paulová lékařku,“ prozradil informátor.


Po neúspěchu seriálu Obchoďák by to mělo televizi Prima zachránit, protože i sami herci slibují neskutečnou podívanou. „Už samotné natáčení byla šílená sranda, jeden vtip za druhým, bude to prostě pecka,“ svěřil deníku Aha! herec Jiří Krampol (74), který se v seriálu objeví vedle Gotta netradičně na nemocničním lůžku. „Mně se to líbí, bude to zase legrace,“ prozradil Václav Vydra (56), který Gotta do špitálu dostal.



Přečtěte si
lalia
7. 1. 2014 • 13:28

Ano,správné rozhodnutí.Gotta jsem měla vždy ráda byl u mě na 1. místě,ale jde v mých očích dolů,protože neví kam se vetřít i se svou slavnou rodinkou.Už se to protiví,kam se podíváte tam jsou.Je prostě přegotováno.Pan režisér Troška raděj hraje s obyčejnými lidmi a proto je tak úspěšný.Jen tak dál p.Troška,buďte svůj.

xcarodejka
13. 5. 2013 • 11:49

Gott a Železný Zekon mohou opravdu hrát jen sami sebe. Sorry. Je spousta neznámých lidí bez hereckého vzdělání a talnet k hraní v nich je, třeba to ani nevědí. Tihle jmenovaní to ale nejsou, protože oni svým způsobem přehrávají nonstop, tak potom jak ještě hrát jinak,že?

hillaarkaa
31. 10. 2012 • 13:32

Může mít dalšího hulibrka do komparsu A to se vyplatí

janyna
31. 10. 2012 • 11:01

kravina, po Základce další stupidní seriál. Obchoďák zas tak špatný není, jenže je nasazený pozdě. Kameňáky od Trošky = ubohost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.