Karel Gott v seriálu: Před kameru jen s Ivankou! FOTO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott v seriálu: Před kameru jen s Ivankou! FOTO

»Městečko« 2012 - Gott hraje obyčejného elektrikáře, kterého si lidé s populárním zpěvákem spletou a donutí ho zazpívat na jevišti.
»Městečko« 2012 - Gott hraje obyčejného elektrikáře, kterého si lidé s populárním zpěvákem spletou a donutí ho zazpívat na jevišti. (Aha)

Pěvecký génius Karel Gott (73) opět zkouší štěstí u filmu. Už v minulosti se objevil v několika filmech i seriálech v menších rolích, ta velká ale přišla až nyní. „Mistr si zahraje po dlouhé době v seriálu, ale tentokrát nebude hrát sám sebe,“ řekl exkluzivně pro Aha! zdroj ze štábu! Včera se rozeběhlo natáčení pilotního filmu. Po jeho boku v něm bude dokonce stát žena jemu nejbližší – manželka Ivanka Gottová (36)! A co honorář? Nejde o žádné horentní sumy, oceněni prý budou stejně jako všichni ostatní herci.

„Dostal jsem vysněnou roli v komediálním seriálu, kde nebudu hrát zpěváka, ale elektromontéra, což je mé původní povolání,“ raduje se Gott. „Vtipné je, že Ivanka bude hrát zdravotní sestřičku, což je také její původní profese, takže diváci se mají na co těšit,“ prozradil dále člen natáčecího štábu.


Celý seriál má pod záštitou Ivanky domovská televize Prima. Projekt zatím nese pracovní název Městečko a včera se v Mělníku točil úvodní film k seriálu, ve kterém Gott nečekaně zpívá. Ale jinak, než je národ zvyklý. „Mistr si vlastně sám sobě zahrál dabléra. Lidé si ho na ulici spletou s opravdovým Gottem a donutí ho zpívat. Jenže on píseň Pábitelé vystřihne šíleně falešně,“ smál se náš informátor. „Manželé Gottovi, ač by si to možná přáli, nemají hlavní role. V každém díle by se mělo jednat o jednu postavu, která bude v popředí,“ zazněla informace z televize. Prima zatím ani netuší, kolik dílů se předtočí.


A jaké úsilí se muselo vynaložit, aby rodina Gottových v seriálu zahrála? „Rozhodli se až po několika schůzkách. Honorář nemají závratný. Není to ani moc ani málo, je naprosto standardní jako u ostatních herců,“ mlžil zdroj o výši platu pro nejžádanějšího zpěváka v České republice a jeho populární choť.

Herecká kariéra Karla Gotta sahá až do roku 1964, kdy si zahrál s Waldemarem Matuškou (†76) a Evou Pilarovou (73) ve filmu Kdyby tisíc klarinetů. Od té doby se objevil v mnoha dalších filmech, seriálech a ostatních pořadech.



Přečtěte si
zamlzena
23. 10. 2012 • 16:01

možná jsou oab takoví pouťoví, ale přesto k sobě prostě nejdou a není to jen věka výška ale oan je exot jiného druhu, Gott je z "jinýchL končin. Více nedefinovatelný,více mysteriozní. Ona by chtěla být slavná alw nemá na to ,šlépla vedle kdyby ulovila bývala lékaře, asi by byla více na svém místě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.