Kleopatra křtila Davida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kleopatra křtila Davida!

»Kleopatří trojice« Michal David (uprostřed), Monika Absolonová a Eduard Klezla křtí Michalovo již sedmnácté album.
»Kleopatří trojice« Michal David (uprostřed), Monika Absolonová a Eduard Klezla křtí Michalovo již sedmnácté album. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Diskotékový král Michal David (46) pokřtil v pražském klubu Duplex svoje sedmnácté cédéčko s titulem Love songs. Romantická placka, na které nechybí songy Největší z nálezů a ztrát, Každý mi tě lásko závidí či Pár přátel, mu pokřtili »Kleopatra« Monika Absolonová se SuperStářím porotcem Eduardem Klezlou.

Na křest se přišli podívat i Sagvan Tofi, který popíjel na baru pivo s tequilou, či exHolka Klára Kolomazníková s Patrikem Roklem, kteří to už zase dali dohromady. „Mám Michalovu hudbu ráda už odmalička, některé písničky jsem již slyšela, tak se teď těším, až si cédéčko poslechnu celé,“ řekla nám »křtitelka« Absolonová, která je vytížená hlavní rolí v muzikálu Kleopatra.

„Svými radami jsem se na tomto cédéčku nijak nepodílel, ale jak znám Michala, tak to ani nebylo potřeba,“ tvrdil zase kat ze SuperStar Eduard Klezla, který v muzikálu Kleopatra, k němuž složil hudbu právě Michal David, působí jako hlasový poradce. A bude se nové Michalovo cédéčko prodávat? „Určitě!“ tvrdí Absolonová, která dodnes vzpomíná na Vánoce, kdy jí Ježíšek poprvé přinesl pod stromeček fenomenální »céčka«, které kdysi opěvoval právě Michal David.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.