VIP PROSTŘENO: Klepl urážel soupeřky – Tomsová a Hüttnerová do kuchyně nepatří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIP PROSTŘENO: Klepl urážel soupeřky – Tomsová a Hüttnerová do kuchyně nepatří!

Kdo vyhraje?
Kdo vyhraje? (TV Prima)

V druhé části VIP Prostřena se o gastronomický zážitek postaraly dámy. K plotně se postavila Iva Hüttnerová a Marie Tomsová. Bob Klepl ale jejich menu předem zavrhnul.

Na večeři u Hüttnerové se Bob příliš netěšil, protože předem odhalil její nedostatky: „Děti má už veliký, je furt umatlaná od barev, tak nevím,“ děsil se. Jeho obavy se ale nakonec ukázaly jako zbytečné. Iva přípravy nepodcenila a uvařila ryze české menu, které domácí kuchyni představilo v tom nejlepším světle.

Jedinou problematickou surovinou byla mrkev, jejíž užití v kuchyni může být nevyzpytatelné. Dokonalým příkladem toho je reakce Marie Tomsové. Dušenou mrkev si nemohla vynachválit, ale v pomazánce jí tato zelenina vadila. Iva tak poznala, že některým lidem je opravdu těžké se zavděčit.

Ani Tomsová ale v Kleplovi naději na chutné menu nevzbuzovala. „Marie bude u vaření lépe vypadat, než to bude chutnat. Tím chci říct, že je moc hezká,“ odrovnal další soupeřku. Bývalá moderátorka ale svými pokrmy všem zamotala hlavu. Hostům totiž nabízela zeleného bělocha, vypečeného rudocha a nepečeného černocha.

Kdo ze známých celebrit je nejlepší kuchař? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
winterfreshka
10. 9. 2012 • 08:52

Hlavně to vypadalo,že moc času v kuchyni nestráví ,v některých záběrech docela neohrabaná

266811
10. 9. 2012 • 05:26

Vůbec, ty jeho gruzínské blafy, by nežral ani trochu inteligentnější pes.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.