Vágner o Tachecí ve VIP Prostřenu: Bylo mi jí líto… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vágner o Tachecí ve VIP Prostřenu: Bylo mi jí líto…

Karel Vágner
Karel Vágner (TV Prima)

Jak dusnou atmosféru u stolu, která se chvílemi dá krájet, hodnotí Bářini mužští soupeři – muzikant Karel Vágner (70) a kubánský návrhář Osmany Laffita (47)?

Karel Vágner se s Bárou zná, takže se na její útoky stihl připravit. „Bylo mi jí spíše líto, nějak cítím, že to v životě nemá lehké. To, jak vystupuje suverénně a pouští se do nás chlapů, jsem bral spíše s rezervou. Nepřekvapila mě, znám ji a beru jako výzvu. Čekal jsem, jaká bude, a přesně taková i byla. Trochu to ale rozhodilo Osmanyho, tak jsem se ho snažil bránit,“ popisuje Vágner, proč se při natáčení přiklonil na stranu Laffity.

Osmany Laffita se s Tachecí neznal, takže ho její časté »rýpání« šokovalo. „Barbora není jen profesionální reportérkou, je také výbornou herečkou. Hraje roli Cruelly de Vile (zlá postava z filmu 101 dalmatinů – pozn. red.). Ale je to jen role a maska, za kterou schovává skutečnou Barboru,“ myslí si Osmany.  „Svým způsobem komunikace je schopná vyvolat u lidí negativní nebo obranné reakce. Protože je to její obchodní značka, předpokládám, že bude i dobrou byznysmenkou,“ dodává návrhář.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.