PROSTŘENO: U Dity skončili všichni společně v posteli! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO: U Dity skončili všichni společně v posteli! +VIDEO

Dita
Dita (TV Prima)

Po skandálním večeru o paní Dany nastal v brněnském Prostřenu zásadní obrat. K podstatně lépe vybavené lince se postavila Dita.

Dana ale ke své soupeřce zaujala kritický postoj a štvalo ji, že pochází z lepších poměrů. „Bude bydlet sama. Je moc namyšlená na to, aby někoho poslouchala. Linka nebude moc používaná. Nemyslím si, že vaří denně,“ spustila nejkontroverznější soutěžící ještě předtím, než navštívila Ditin domov.



Zastánkyně české kuchyně tipovala, že se Dita bude inspirovat Itálií, proto vyhrožovala, že si přibalí bagetu po vzoru legendární Lídy Žemberyové. Její menu nakonec zblajzla beze zbytku a hostitelku dokonce překvapila tím, že poznala původ hlavního chodu. Jednalo se o hovězí líčka, o nichž překvapivě vyučená řeznice Marcela neměla ponětí.

Dita si jako zábavu připravila nažehlování nálepek na trika, která měla sloužit ke spaní. Všichni soutěžící si je pak vyzkoušeli hromadným válením v její posteli.

Jak Ditu ohodnotí závistivá Dana? Sledujte Prostřeno na Primě!


Video se připravuje ...

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
winterfreshka
30. 8. 2012 • 09:26

Dlouho člověk neviděl nic ubohého,sprostého a u kamen neohrabaného Kočičky,válení,pivečko,konzole-to je její svět

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.