Celebrity na rozpáleném písku: Nejde o to vyhrát, ale... Odhalit se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Celebrity na rozpáleném písku: Nejde o to vyhrát, ale... Odhalit se!

Pártlová rozhodně ví, jak upoutat pozornost.
Pártlová rozhodně ví, jak upoutat pozornost. (Aha! – Karel Kopáč, hermina.cz)

Známé tváře nočních podniků slezly z barových židliček, odložily skleničky a vyrazily za sportem! Víkend »propařily« na písku. „Pořádám letos charitativní Celebrity beach cup, výtěžek půjde na dobrou věc,“ chlubila se pyšně pořadatelka Hanka Mašlíková (30). A šla příkladem. Své vnady špulila na všechny kolemjdoucí.

Modelky byly natěšené předvést své sportovní kvality. Kdy jindy se ukážou hodiny dřiny v posilovně než při spoře oděném sportu? Moderátorka Nikol Moravcová (25) je v pražském Podolí, kde se akce konala, jako doma a do zápasu šla s výrazem maurského bojovníka. „Jsem tady pořád, nikdo mě neohrozí,“ věřila si kráska.

I zpěvačka Martina Pártlová (33) hraje volejbal často, na hru se těšila už dlouho dopředu. Její kreace byly hodně odvážné. Ani Mašlíková se ale nenechala zahanbit a do míče mlátila jako zběsilá. „Jsem soutěživý typ,“ smála se. České »vipky« ukázaly, že to umějí rozjet nejen v baru, ale i na rozpáleném písečku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.