Mareš s Hezuckým založili vlastní církev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareš s Hezuckým založili vlastní církev!

Parta z Ranní show E2 - Lucie Šilhánová, Patrik Hezucký a Leoš Mareš
Parta z Ranní show E2 - Lucie Šilhánová, Patrik Hezucký a Leoš Mareš (Evropa 2)

Rádio Evropa 2 je známé různými překvápky na své posluchače. Ale to, že z něj bude vysílat najednou čtyřicet dětí, které si moderátoři chtějí „vychovat“ k obrazu svému, by čekal málokdo.

„Děti, moje třetí třída, to bylo nejtěžších šest let mýho života,“  zavtipkoval Leoš Mareš v dnešním vysílání na Evropě 2, které bylo netradiční v tom, že malé vysílací studio naplnily doslova po strop děti ze tří tříd základní školy.

Jak k tomu došlo? Učitelka pro děti vymyslela motivační plán, kdy ti nejlepší měli získat speciální cenu – návštěvu v rádiu Evropa 2 a setkání s Leošem Marešem, Patrikem Hezuckým a Lucií Šilhánovou. A tak předposlední den před prázdninami společně s vyučujícími uskutečnily toužebně očekávanou návštěvu svých hvězd přímo v živém ranním vysílání.

„Evropa 2 zakládá vlastní církev, která jednou bude vzývat bohy – a to jsme my,“ smáli se uprostřed dětského kotle Leoš s Patrikem: „Každý den se k nám musíte modlit!“

Nadšené děti po půlhodině opustily studio a zdálo se, že minimálně celý zbytek školního dne se ponese v duchu ranního zážitku z rádia.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.