Jana Adámková: Konec na Nově! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jana Adámková: Konec na Nově!

Jana Adámková odchází z Novy!
Jana Adámková odchází z Novy!

Televize Nova si prochází velmi složitým personálním obdobím. Po vyhazovu Pavla Dumbrovského a Václava Tittelbacha odchází dobrovolně i další televizní stálice – rosnička Jana Adámková.

Podle všeho se Jana Adámková rozhodla na Nově skončit kvůli vnitřnímu chodu televize pod novým šéfredaktorem zpravodajství Vladimírem Mužíkem, kvůli němuž už dříve oznámili odchod i reportéři jako David Vaníček, Pavel Šuba (nakonec ale na své pozici zůstal), nebo Tomáš Hauptvogel.

„Důvodem odchodu Jany Adámkové z televize Nova je nesouhlas se současnými vnitřními změnami ve zpravodajství s jeho celkovým směřováním. Adámková se tak přidala k dalším tvářím, pro které je situace ve zpravodajství TV NOVA nepřijatelná,“ vysvětluje tisková zpráva společnosti Face of new Europe, kde působí rosnička jako ředitelka.

Vedení televize Nova výpověď Adámkové akceptuje. „Jana Adámková oznámila, že chce z TV Nova odejít, přičemž vedení zpravodajství její rozhodnutí akceptovalo. Na její místo moderátorky počasí je připraveno hned několik perspektivních čekatelů. Janě Adámkové přejeme hodně úspěchů v jejích dalších projektech,“ řekl PR ředitel TV Nova Lubor Černohlávek.

Přečtěte si
zadnice
4. 5. 2012 • 08:58

Jen samé změny, ale na programech to vidět není. Jen reklamy a americké nekonečné seriály - hnus a bída s násilím!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.