Na Nově se učí létat! Czadernová, Dumbrovský, Tittelbach dostanou padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Na Nově se učí létat! Czadernová, Dumbrovský, Tittelbach dostanou padáka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Televizní noviny, nejsledovanější pořad televize Nova, čeká další personální vichřice! Podle našich informací by se na konci prázdnin měla s Novou rozloučit další vlna redaktorů, ale i moderátorů – Renata Czadernová (25), Pavel Dumbrovský (52) a »sporťák« Václav Tittelbach (55)! V závěsu za nimi má skončit i šéf zpravodajství Martin Ondráček! Co za tím vězí?

Nova koupila zpravodajskou agenturu Mediafax, která má vlastní tým čítající asi sto redaktorů. Ti »nováčtí« jsou tedy zbyteční. Zeštíhlení se ale bude týkat i moderátorského týmu – ve večerním zpravodajství se budou střídat dvě dvojice (Lucie Borhyová a Rey Koranteng, Markéta Fialová a Karel Voříšek), odpolední vysílání zůstane Michaele Ochotské a Kristýně Kloubkové. Zato Czadernová a Dumbrovský mají končit. A podle našeho zdroje má padáka dostat i sportovní redaktor Václav Tittelbach.

„Nemohu to potvrdit ani vyvrátit. Mohu jen říci, že v redakci zpravodajství dochází k řadě změn,“ řekla nám překvapená mluvčí Novy Michaela Fričová.

Na co zrovna tihle moderátoři doplatili? „Czadernová se vdala a bude chtít brzy rodinu. Kloubková je levná a Ochotská oblíbená u vedení, těm proto vyhazov nehrozil. A Koranteng a Voříšek jsou na rozdíl od nevýrazného Dumbrovského dlouhodobě na vrcholu obliby diváků,“ tvrdí zdroj z Novy s tím, že jakmile šéf zpravodajství Ondráček rozešle výpovědi, sám skončí.


Václav Tittelbach v ohrožení.

Potýká se prý se zdravotními problémy a únavou, na Nově je už dvanáct let. „Nemám potřebu se vyjadřovat,“ říká odcházející Ondráček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.