Co týden dal... Sexy záletnice Petra Faltýnová: Chystá se rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co týden dal... Sexy záletnice Petra Faltýnová: Chystá se rozvod!

Petra Faltýnová patří mezi nejvíc sexy modelky. Je divoká, smyslná. Divíte se, že jí chlapi nedají pokoj a ona si chce ještě užívat?
Petra Faltýnová patří mezi nejvíc sexy modelky. Je divoká, smyslná. Divíte se, že jí chlapi nedají pokoj a ona si chce ještě užívat? (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, M. Rušinová)

Ani první dubnový týden nebyla v malém rybníčku českého showbyznysu nuda. Kdo se o pozdvižení postaral tentokrát? Kdo se s kým rozešel a naopak jaký pár se dal znovu dohromady? Kdo neumí pít sekt? A koho okradli zloději?

Rozvod týdne: Nejdřív Langmajer, teď zase Mareš…

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Své by o tom mohla vyprávět modelka Petra Faltýnová (34). Manželovi Simonu Šteklovi (34) tak dlouho nasazovala parohy, až mu došla trpělivost a hodlá se s kráskou rozvést.

„Ano, máme problémy,“ přiznala sama Faltýnová. První nevěru s hercem Jiřím Langmajerem (45) jí Simon odpustil, tu další, tentokrát s Leošem Marešem (35), už ale jen tak nepřejde.

Padák týdne: Vyhodili Poulíčka!

Sportovní moderátor Pavel Poulíček (37) se v nové práci ani neohřál, a už dostal padáka. Po vyhazovu z Novy, se rychle poroučel i z konkurenční Primy. „Za poslední dva měsíce pan Poulíček odevzdal jen čtyři reportáže, proto hledáme produktivnějšího reportéra,“ uvedl mluvčí televize Marek Winkler.

Psycho týdne: Taková normální rodinka!

Není týden, aby se kolem Ivety Bartošové (46) něco nedělo. Teď se zase vyznamenal její posedlý milenec Josef Rychtář (53). Rozhlásil, že jeho bývalá manželka Darina Rychtářová (54) zkolabovala a chtěla se kvůli němu zabít! Jenže jak se ukázalo, všechno bylo úplně jinak.

„Copak jsem blázen, abych se kvůli němu zabíjela? Ano, odvezla mě záchranka, protože jsem měla extrémně vysoký krevní tlak. Předtím tu Pepa řádil, rozkopal televizi a zničil lustr. Křičel na mě, že mě oddělá a že mou právničku uškrtí holýma rukama,“ vysvětlila svoji »sebevraždu« Rychtářová.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Smolař týdne: Šíp trpí – nejdřív klouby, teď zase prostata!

Karlovi Šípovi (66) se lepí smůla na paty. Jako by nestačilo, že ho sužují bolavé kyčle, kvůli nimž musel dokonce přerušit i natáčení svého pořadu Všechnopárty. Teď se ke všemu přidala prostata!

„Má zánět a často ho pobolívá břicho. Je už z těch všech trampot dost otrávený. Není na to zvyklý, vždycky byl zdravý jako rybička,“ sdělil nám jeho blízký přítel.

Návrat týdne: Svobodová vzala manžela na milost!

Vendula Auš Svobodová (40) je opět šťastná. Zdá se, že krize s jejím manželem Patrikem (33) je zažehnána! Páreček už spolu opět bydlí pod jednou střechou.

„Dvouměsíční odloučení jim pomohlo vyřešit všechny spory. Jsou zase spolu, řekli si, že začnou úplně od nuly. Snad jim to vydrží a bude klapat tak jako dřív,“ práskla nám kamarádka Venduly. Manželské spory údajně způsobily jeho nevěry a návštěvy nevěstinců…



Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
8. 4. 2012 • 15:43

Rozhoďnožka Faltýnová potřebuje pořádnýho lulana, aby dala konečně pokoj, zatim takovýho nenašla, tak hledá

karamon
8. 4. 2012 • 15:11

Měl jí Štekl koupit nějaký bordel a mohla tam pracovat.Zákazníků by měla až- až a Šteklovi by aspoň nenasazovala parohy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.