Ruka Dary Rolins na poklopci Leoše Mareše! Co na to Rytmus? Daře věřím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Ruka Dary Rolins na poklopci Leoše Mareše! Co na to Rytmus? Daře věřím!

Rytmus
Rytmus (Aha! – Marek Pátek, ara)

Moderátor Leoš Mareš (35) si nemůže stěžovat na přízeň sličných dam. Obšťastnil už mnoho krásných žen a jako poslední si jeho chloubu nestydatě osahala i sexy zpěvačka Dara Rolins (38). Co na to asi říká její milenec, drsný rapper Rytmus (35), který s oblibou nadužívá slůvko »zabil«?!

Dara Rolins předevčírem na párty soutěže Hlas ČeskoSlovenska bez špetky studu prohmatala překvapenému Marešovi rozkrok. Asi chtěla zjistit, čím že to obšťastňuje ty zástupy krásek.

Co si o tom ale myslí její přítel, zpěvák Patrik Vrbovský (35) alias Rytmus, o jehož postelových dovednostech Dara doslova básní? Nedostane náhodou Mareš při první příležitosti nakládačku?

„Patrik tu fotku viděl. Zasmál se tomu. Své přítelkyni věří,“ tlumočila nám jeho názor manažerka Andrea Práznovská, která sama dřív s rapperem chodila.

Pěkně osahaný »ptáček« aneb Jaké ručky už měly tu čest?

Postelí playboye Leoše prošla už armáda krasavic, nedělá přílišné drahoty s tím, komu přiznat právo polaskat jeho chloubu. Však už bude ptáček pěkně osahaný!

Nejdéle se s ním směla mazlit Leošova manželka Monika (36), matka jeho dvou synů Jakuba (5) a Matěje (3). Manželství ale krachlo, když ji začal podvádět s modelkou Gábinou Dvořákovou (23). Po ní si přes rok užíval s další modelkou Hankou Svobodovou (23), od které zběhl na čtvrt roku za slovenskou topmodelkou Michaelou Kociánovou (23).

No a aktuálně je tou »šťastnou« vdaná kráska Petra Faltýnová (34), s níž právě strávil žhavou dovolenou v Miami na Floridě. Vztah ale ještě ani jeden z nich nepotvrdil, Faltýnová pouze přiznala problémy v manželství se Simonem Šteklem (34). „Někdy prostě v životě nevyjdou věci, jak jste si plánovali…,“ řekla smutně maminka malé Adrianky (2,5).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.