Leoš Mareš vysílá z Ameriky: Patriku, přiznej že chodíš s Lucií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš vysílá z Ameriky: Patriku, přiznej že chodíš s Lucií!

Leoš Mareš je v Americe
Leoš Mareš je v Americe (Evropa 2)

Pozorní posluchači rádia Evropa 2 si tento týden všimli, že v éteru ranního vysílání není všechno jako obvykle. Leoš Mareš nevysílá ze studia, ale aktuálně se pohybuje až za oceánem v daleké Americe. Ani tolik mil ho neodradí od toho, aby bavil stovky tisíc lidí každé ráno. 

Jedním z těch nejbizarnějších bylo dohazování Patrika Hezuckého Lucce Šilhánové. „Chodíte konečně spolu?“ kontroloval po telefonu svoje kolegy přímo v ranním vysílání Mareš a pokračoval: „Mohla bys, Lucko, konečně přestat dělat naschvály a otevřít se? Všichni ví, že miluješ Patrika. Vyndej prsten z kapsy a jdi s pravdou ven.“

Zatímco nejrůznějších cestovních průvodců existuje nespočet, Leoš se rozhodl zprostředkovat Ameriku svým svérázným způsobem, a tak jsme se mohli dozvědět, že americký hamburger obsahuje to samé co u nás až na sezamové semínko, že Američani nemluví žádným opravdovým jazykem a že mu scenérie USA připomíná film Hvězdné války.

Poslechněte si, jak popisuje Mareš svou komunikaci s americkými domorodci

A kdy se vrátí zpátky do Čech? Prý až najde opravdového Indiána, což bylo údajně hlavním důvodem jeho cesty



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.