Nestyda Dara Rolins: Leoši, copak to tam máš? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nestyda Dara Rolins: Leoši, copak to tam máš?

A jako puberťačka sáhla zaskočenému moderátorovi do rozkroku.
A jako puberťačka sáhla zaskočenému moderátorovi do rozkroku. (Aha! – David Kundrát)

Zpěvačka Dara Rolins (38) se pěkně rozjela! Přestože je několik měsíců zamilovaná do zpěváka Patrika Vrbovského (35) alias Rytmuse, nezdráhá se sáhnout do rozkroku jinému muži!

Jejím choutkám se nevyhnul ani moderátor Leoš Mareš (35) na párty Hlasu ČeskoSlovenska v baru Jazz Dock. Leoš přijel odpočatý a spokojený z dovolené v Miami (USA), ale Dařina ruka na jeho chloubě ho zaskočila. Naštěstí to impulzivní Rytmus neviděl, jinak mohla párty skončit katastrofou…

Dara po pár skleničkách sáhla Marešovi bez váhání na přirození. Moderátora to šokovalo, ale zachoval se jako profesionál a jen se tomu zasmál. Daře kupodivu vůbec nevadilo, že ve stejném podniku je i její láska Patrik. Ten byl v ten moment na terase a incident neviděl. „Byla to jen legrace, Patrik opravdu nemá důvod žárlit,“ smála se Rolins.

Rytmus si nedávno udělal radost a koupil si pořádné auto. A že se plácl přes kapsu! Luxusní bentley ho vyšlo na nejméně čtyři miliony! „Netajím se tím, že mám rád drahé věci. Umím peníze vydělat, tak proč je taky neutratit,“ řekl zpěvák.

Po dovolené s Faltýnovou!

Mareš přijel z Miami jako vyměněný. Rozdával úsměvy na všechny strany, hýřil vtipem. Bylo na něm vidět, že si dovolenou užil. Měl ji totiž trávit s vdanou modelkou Petrou Faltýnovou (33), která momentálně na Floridě pobývá bez manžela Simona Štekla (34). „Nechci to vůbec komentovat,“ odsekl Leoš.

Ve své ranní show přitom prozradil, že u moře trávil chvíle s prckem, což by nasvědčovalo tomu, že tam opravdu byl s kráskou a její malou dcerkou Adriankou (2,5).



Přečtěte si
ivoadler
6. 4. 2012 • 11:26

je fajn. Je to lidský, dělá to každý, nestyďme se za svou přirozenost. Ale nevím, jestli bych šel do veřejný soulože.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.