Česká Miss: Slávik sáhl Partyšové na prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Česká Miss: Slávik sáhl Partyšové na prsa!

Vrchol včerejšího přímého přenosu: Jaro Slávik vstoupil na území, kam je vstup povolen pouze manželovi Gábiny Partyšové Josefu Koktovi...
Vrchol včerejšího přímého přenosu: Jaro Slávik vstoupil na území, kam je vstup povolen pouze manželovi Gábiny Partyšové Josefu Koktovi... (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Česko od včerejška obdivuje novou královnu krásy. V pražském Hudebním divadle Karlín se jí stala Tereza Chlebovská (21) z Třemešné. „Jsem občas cholerická, ale jdu za svými sny,“ popsala se. Teď k nim má cestu otevřenou.

Dirigentem celého včerejšího večera se ale stal slovenský moderátor Jaro Slávik. Fóry tahal z rukávu na počkání, vrcholem pak byl moment, kdy v nestřeženém okamžiku sáhl Gábině Partyšové na prsa. Sálem to jen zašumělo a Gábinu vykolejilo na několik desítek minut...

A co se ještě stalo?

Módní královnou večera se stala Ivana Gottová. Její duhové šaty vynikaly nade všemi ostatními róbami.

Eliška Balzerová si náramně rozuměla s šéfkou poroty Claudií Cardinale. Stále o něčem diskutovaly a mohutně při tom rozhazovaly rukama.

V předtočeném Top star magazínu Gábina Partyšová působí jistěji než v přímém přenosu. Co chvíli se přeříkávala, omylem také vyhlásila jinou finálovou sedmičku. Za to si také hned po konci přenosu vysloužila kritiku režiséra.

Zato komentáře Jaro Slávika byly ostré jako břitva. Jiřího Šlégra a Lucii Královou uvedl do rozpaků otázkou, zda nemají tip na dobrý hotel v Mexiku. Narážel na jejich pobyt v hotelu pro nezávazný sex, o kterém informoval deník Aha!.

Druhý nejkrásnější muž světa Josef Karas vyrazil na lov a zřejmě i na panáka: do Hudebního divadla v Karlíně přijel sám, a metrem. O tom, jak moc byl úspěšný, vás budeme informovat v pondělním Aha!.



Přečtěte si
jaramila
3. 4. 2012 • 08:19

Ona sama mu vedla ruku na místa, kde má srdce, aby pocítil tlukot srdce. Proč píšete, že ji to překvapilo a že on zkoušel pravost jejího poprsí?!?

zapomnenka
2. 4. 2012 • 19:24

pro naše bratia Slováky: chtěli jste samostatnost a křičeli jste do světa, jak vás Čehúni vykořistují. Proč se tedy teď všichni cpete zpátky do Čech?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.