Farmáři opět hledají ženu! Který z nich má největší šanci na lásku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Farmáři opět hledají ženu! Který z nich má největší šanci na lásku?

Dočká se Jan nevěsty?
Dočká se Jan nevěsty? (TV Prima)

Skončí druhá řada reality show Farmář hledá ženu také happy endem? nezadané ženy vyrážejí do boje o srdce osamělých mužů, kteří svůj život zasvětili hospodářství.

Každý z farmářů si mohl vybrat maximálně deset žen, jež si pozval na rande. Do další fáze reality show postoupí čtyři z nich, které s ním stráví společný týden. Po této zkušenosti zbydou pro každého farmáře tři ctitelky, z nichž si vyberou svou budoucí nevěstu. Boj o jejich srdce odstartuje už v pondělí večer na Primě. Podívejte se, kdo hledá svou životní partnerku.

Jiří (41) touží po velké rodině, ale stále nenašel tu pravou partnerku, která by jeho sen splnila. Volný čas si tak krátí ezoterikou. Jeho vyvolená by mu měla zplodit alespoň tři děti.

Pro všechny ženy holdující jízdě na koni je ideálním partnerem dobrodruh Honza (47). Vlastníma rukama vybudoval ranč, kde chová koně, kozy, ovce i pštrosa. A jaká by měla být jeho žena? Hlavně musí mít plné rty, což je Honzova slabost.

Nejmladšímu farmáři je 19 let. Michal má za sebou čerstvě maturitu a ve svém životě má dávno jasno. Potřebuje ženu pro život na statku, ne holku, která vymetá diskotéky. Pro svou vyvolenou má připravený byt v domě rodičů nedaleko Děčína.

Seniorem druhé farmářské řady je Standa (59), který stále věří na lásku na první pohled. Jeho usedlost na kraji Moravského krasu je ideální pro všechny milovnice zvířat.

Posledním farmářem je romantik Jan (35), jehož hospodářství se rozprostírá u Strakonic. S novou partnerkou by rád rekonstruoval byt a vybudoval si společné hnízdečko lásky.

Pětici farmářů si můžete prohlédnout v galerii! Hlasujte, kdo z nich je největší sympaťák!

Anketa

Který farmář najde ženu?
Celkem 205 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.