Milionářka Ivana Trump: Opíjí se do němoty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milionářka Ivana Trump: Opíjí se do němoty!

Ivana na mejdanu v Saint Tropez.
Ivana na mejdanu v Saint Tropez.

Bývalá manželka miliardáře Donalda Trumpa a jedna z nejznámějších Češek ve světě Ivana Trumpová (57) má poslední dobou vážné problémy s alkoholem. Dokonce takové, že se o její zdraví začínají strachovat její nejbližší přátelé.


„Ivana se poslední dobou vůbec neovládá, propadá nezřízenému životu plnému mejdanů a alkoholu. Máme o ni starost,“ svěřila se Ivanina kamarádka z West Coast.
Příčinou Ivaniny závislosti na pití je zřejmě nepříliš fungující vztah s o dvě desetiletí mladším italským milencem, modelem Rossanem Rubicondim (35). Naposledy se pohádali minulý týden těsně před dobročinným večírkem v Beverly Hills. Proto také dělal Ivaně společnost její dlouholetý kamarád Norman Brokaw. Už na začátku akce ji ale Ivana měla »jako z praku«. Shodli se na tom všichni zúčastnění, mezi nimiž nechyběly ani slavné celebrity jako Sharon Stone (48) či Halle Berry (38).

Podle jednoho z očitých svědků se česká rodačka křečovitě držela partnera, bez něhož by neušla ani krok. Norman byl v šoku a cítil se velmi trapně: „Udělala bys lépe, kdybys odjela domů,“ řekl nakonec Ivaně, kterou do postele dopravil přivolaný vůz.
Tohle ale není jediný trapas, který se slavné Češce tento rok přihodil. V srpnu musela být vyhozena z nočního klubu v Monte Carlu poté, co Rubicondimu předvedla bouřlivou scénu.


Autro: (šum)
Foto: profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.