VÍME PRVNÍ Bartošová byla v bezvědomí, záchranka ji odvezla na neurologii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VÍME PRVNÍ Bartošová byla v bezvědomí, záchranka ji odvezla na neurologii!

Pro Ivetu Bartošovou přijela záchranka. Zpěvačku našli v bezvědomí. Následně ji převezli do vinohradské nemocnice. Její partner Rychtář zůstal však v jejím domě.
Pro Ivetu Bartošovou přijela záchranka. Zpěvačku našli v bezvědomí. Následně ji převezli do vinohradské nemocnice. Její partner Rychtář zůstal však v jejím domě. (David Kundrát)

Zdá se, že Iveta Bartošová má opět velké zdravotní problémy. K jejímu domu v Uhříněvsi byla přivolaná záchranka, která na místě zasáhla.

Co se přesně stalo, zatím není jasné, nelze však vyloučit ani možnost, že má za sebou zpěvačka další pokus o sebevraždu. Podle všeho jí prý našel její současný partner Josef Rychtář doma v bezvědomí a přivolal záchranku.

Lékař na místě zasahoval, zatím nemáme žádné bližší informace," řekla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová. Zpěvačka byla následně převezena na neurologické oddělní vinohradské nemocnice.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

V poslední době si Bartošová prošla mnoha těžkými chvílemi, soud jí definitivně sebral syna Artura, rozešla se s italským hrabětem Martuccim a nynější kolabující vztah s ochráncem Rychtářem ji jistě na klidu nepřidává.


Přestože se za asistence Rychtáře pokusila o léčení pod dohledem psychologa, nakonec se s lékařem rozešla ve zlém a dala přednost domácímu léčení. Zároveň čelí velkým bolestem ramene, které si před časem zranila a muselo být několikrát operováno.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.