Párty Motoroly: Pot a dusno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Párty Motoroly: Pot a dusno!

„Připijme si na budoucnost Motoroly!“ Zleva zástupce firmy, Iva Frühlingová a Leoš Mareš.
„Připijme si na budoucnost Motoroly!“ Zleva zástupce firmy, Iva Frühlingová a Leoš Mareš.

PRAHA – Pořadatelům podzimní Motorola párty se udělalo poněkud nevolno z počtu hostů, kteří skutečně dorazili. Místo pozvaných tří stovek se jich totiž v hotelu Mandarin Oriental sešel takřka dvojnásobek.


„Pořádám kulturní akce už osm let, ale tohle se mi ještě nikdy nestalo,“ spráskla ruce jedna z pořadatelek.

Na přidružené módní přehlídce se pak v oblečcích od Dolce & Gabanna předvedly modelové hvězdy jako Martina Poulíčková, Diana Kobzanová, neVyVolený Pluto či Muž roku 2006 David Bílek. Na akci moderované Leošem Marešem, jehož syn Kuba právě oslavil své první narozeniny, se také objevila slovenská kráska Zuzana Belohorcová, sexbomba Alice Bendová či vypadlík ze SuperStar Michal Michajlec. Kliknutím zvětšeteTen pendluje mezi přehlídkovými moly a Francií, kde natáčí svoje první cédéčko.

Kliknutím zvětšetePřes téměř neprostupný dav, který zaplnil prostory hotelu, bezezbytku všechny potěšila svým vystoupením Iva Frühlingová, která zpívala všem, „kteří ještě věří na pravou lásku.“ Paradoxně se však před pár dny se svou láskou Ljubem rozešla. Celou sešlost pak ukončila skupina Support Lesbiens.


Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha!: Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.