Milenec Rychtář vyklízel u Ivety Bartošové garáž a... Našel fotky plné štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenec Rychtář vyklízel u Ivety Bartošové garáž a... Našel fotky plné štěstí!

Rychtář se podle svých slov snaží Ivetu jen bránit.
Rychtář se podle svých slov snaží Ivetu jen bránit. (Aha!)

Tak to je gól! Josef Rychtář (53), který si hraje na statného zachránce, chce labilní zpěvačku Ivetu Bartošovou (45) nejen chránit před okolím, ale dokonce má v plánu ji izolovat od její vlastní minulosti!

Důkaz? Po velkém úklidu, kdy našel společné fotografie s jejím exmanželem Jiřím Pomejem (47), je chce nekompromisně vyházet. Nesnese asi pomyšlení, že by na ně Iveta jen pohlédla. Na nich totiž byla opravdu šťastná a v pohodě, protože tenkrát tolik nepila…

Josef Rychtář se snaží duševně nemocné zpěvačce pomáhat s domácností. Proto nedávno zvelebil její rozsáhlou zahradu a nyní se pustil i do její garáže. Co tam ale našel, ho vůbec nepotěšilo. Nešlo o žádné láhve, které by si tam Bartošová zašila pro horší časy, ale věci jejího exmanžela Jiřího Pomejeho. A to ho asi značně namíchlo. Hned mu napsal, ať si věci neprodleně vyzvedne. Jeho výzva se přitom překvapivě obešla bez vulgárních výrazů.

„Ahoj, Jirko, oslovuji tě proto, že jsem při úklidu garáže Ivety našel nějaké tvé věci (albumy s foto). Rád bych ti to nějakou cestou předal,“ napsal Rychtář až nečekaně přívětivý vzkaz na Pomejeho facebookovou stránku. Ale přitom se netají tím, že Ivetiny bývalé partnery nemá zrovna v lásce.

Podle našich informací není na fotografiích jen Pomeje, ale i Iveta v nejšťastnějších chvílích, které vedle zkrachovalého producenta prožila. Především na jejich pohádkové svatbě a společných dovolených u moře, kde tvořili šťastnou rodinku i se zpěvaččiným synem Arturem (15), který je nyní v péči svého tatínka Ladislava Štaidla (66).

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Že by ty snímky v Rychtářovi vzbudily žárlivost? K tomu se Rychtář odmítl vyjádřit. Přitom rozhodně nemá důvod cítit se ohrožen. Jiří Pomeje je již zamilován do jiné, a chce si ji dokonce vzít. Studentku Andreu Šťastnou (24) požádal o ruku na jejich dovolené v Thajsku, kde momentálně stále pobývají. Tam si také moderátor vypnul telefon, aby nemusel s nikým kvůli Rychtářově veřejné výzvě komunikovat…

Rychtáře spíš muselo zamrzet, že si prohlížel výjevy, které s labilní Ivetou dosud nezažil a nejspíš ani nezažije…



Přečtěte si
8bc5
12. 1. 2012 • 21:03

Rychtář vyklízel garáž,no a co ??? Ježiši no to je teda senzace !!!!

misezeme
12. 1. 2012 • 20:21

Pokud jsou to fotky z toho alba, tak je to hnus- když jsou tedy Pomejeho, proč to dali novinám bez jeho svolení? Našli fotky které jim jako že nepatří a hned to hlási tisku. Je vidět, co je to za úroveň, pěkná dvojka- Iveta a Rychtucci škoda slov.

kubajakub
12. 1. 2012 • 18:39

já jsem citlivý i soucitný člověk a na charitu i dobré účely dost a pravidelně přispívám, soucit mám s nemocnými, s témi, kdo si ho zasluhují. Ale proč bych měl mít soucit s línou netahavou vší, s prasnicí a osobou, která se celý život přiživuje, věší na krk chlapům, kteří ji musí opečovávat a být s ní 24 hodin denně, hledá mecenáše, který za ní zacáluje první poslední a bude ji krmit, utírat zadek a zvedat ji, když se ožralá a tlustá válí po zemi??? Líná mrcha a alkoholička prolhaná je to, ani sebe se nestará, lenora špinavá nepraná nemytá zatouchající a šmudla, natož o syna, který naštěstí je pryč, konečně, chudák kluk, dětství mu ta ropucha líná uchlastaná shniulá zničila. Jí patří malý dvůr a velký bič, ludře tlusté lenivé a nechutné. A konečně na ni snad došlo, přeju jí držku v lejnech, kam patří.

xell
12. 1. 2012 • 18:37

No, radši by měl uklidit Ivetě i sobě v hlavě, tam mají pořádný zmatek, oba!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.