Nemocný George Michael: Umírá na AIDS? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nemocný George Michael: Umírá na AIDS?

George Michael
George Michael (Profimedia.cz, ara)

Ta představa vyděsila každého fanouška. Světem se šíří zpráva, že těžký zápal plic, kterým trpí britský zpěvák George Michael (48), je ve skutečnosti bojem o život člověka, jehož imunitní systém je oslaben nemocí AIDS. Podle lékařů je jeho stav kritický.

Před 20 lety takto odešel na věčnost Michaelův krajan Freddie Mercury (†45) z kapely Queen, nyní se svět bojí o Michaela, který je rovněž homosexuálem a mohl se nakazit od některého ze svých partnerů.

Zpěvák, který minulý týden vystoupil v Praze, skončil v pondělí ve vídeňské nemocnici s prudkou bolestí na hrudi. Spekuluje se o zápalu plic. To přitom bývá jeden z prvotních příznaků smrtelné nemoci.

„Zatím nejsme schopni určit, kdy by se mohl vrátit k vystupování. Musí hodně odpočívat a mít naprostý klid,“ říká zástupce nemocnice. Jeho ošteřující lékař dokonce řekl, že je zpěvákův stav natolik vážný, že může během následujících dvou dnů zěmřít.

Jeho přítel Fadi Fawaz, který s ním ve vídeňské nemocnici pobývá ale vysla fanouškům lepší zprávy. „George už se směje. Lidé mu posílají spoustu přání, která ho těší," nechal se slyšet. Snad se zpěvák opět uzdraví.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.