VIDEO: Nová internetová celebrita: Věštící cikánka Jolanda! To musíte vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO: Nová internetová celebrita: Věštící cikánka Jolanda! To musíte vidět!

Jolanda zná vaši budoucnost... nebo vlastně minulost?
Jolanda zná vaši budoucnost... nebo vlastně minulost? (Reprofoto TV Barrandov)

Její videa už na internetu shlédly desetitisíce diváků. Vykladačka cikánských karet Jolanda se díky svým originálně nesrozumitelným komentářům stala virtuální celebritou a její hlášky už jsou dnes kultovní.

„Moje jméno je Jolanda, řeknu vám na vaše otázky. Můžete položit jenom jednu a odpovím vám jenom tři,“ láká Jolanda. Takovou nabídku vám jen tak někdo neučiní…

Svérázná věštkyně diváky zaujala už při svém úvodním výstupu. „Jestli chcete vědět moji budoucnost, co jsem dělala, já vám to povím. Chodila jsem s mojí maminkou z vesnici do vesnici, protože nás bylo hodně a moje maminka za totalitě, bylo to zakázaný, musela jsem dávat pozor, aby nepřijely benga,“ řekla Jolanda nezaměnitelným dialektem.

Pokud si ale plete pojmy minulost a budoucnost, její výklad je nutné brát s rezervou. Když už se někdo do jejího pořadu dovolal, moc se toho nedozvěděl. Cikánská věštkyně totiž s oblibou vede dlouhé monology, v nichž se pomalu vyztrácí význam slov.

„Proč to je todleto na tomto světě? Nebylo nám dobře jak takový stroje neexistovaly? Byla práce, nebyl takový hazard. Kam jdete, samá herna. Dneska už i děti hrajou. Všechno se to bouří, tady samý automaty, nemáme co jíst, drahý věci jsou…“ rozpovídala se Jolanda a prozradila i něco ze svého soukromí.

„Dostala se do problémů moje dcera, můj syn, zavřeli ho, úplně nevině. Vy chcete vědět, kolik dostal? Můžu vám to říct… Nebo moje dcera, dostala se úplně někam jinde. Zkažená holka je teďka, udělal jí to někdo z ní. Taková slušná to byla, slušný kluk to byl.“

Jolanda ví, že svět ovládá ekonomická krize, ale přesto nechce slevit ze svých nároků: „Dneska je zlá doba, tisíc korun je pro mě málo. Já ráda vařím a  chci hodně jídla, protože jsem cikánka. Mám ráda plno masa a chci pořádný polívky.“

Paní Jolanda je objevem televizní věštírny Ezo.tv, kterou vysílá TV Barrandov. Tomuto programu za svou popularitu vděčí i guru Vlasta Plamínek. Přestože mu v televizním programu patří okrajový čas, má své věrné publikum.

POSLECHNĚTE SI JOLANDINU VĚŠTBU NA VIDEU!

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.