Nálepkové schválil zajíčka i Harapes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nálepkové schválil zajíčka i Harapes!

Je vidět, že má Světlana Nálepková se svým přítelem idylický vztah.
Je vidět, že má Světlana Nálepková se svým přítelem idylický vztah. (David Kundrát)

Herečka Světlana Nálepková vedle svého o devatenáct let mladšího přítele Václava jen září. Že vypadá o několik let mladší a hlavně spokojenější, si nemohl nevšimnout ani hereččin kamarád Vlastimil Harapes.

Přestože vztah jednapadesátileté Světlany s dvaatřicetiletým Václavem vzbudil diskuze o tom, že takový vztah nemůže dlouho vydržet, milenci zatím dokazují opak. Na párty mistrovství světa v míchání nealko koktejlů Mattoni Grand Drink dorazili opět bok po boku a ani na okamžik se od sebe nehnuli.

Václav Světlanu celou dobu opečovával, staral se o ní, špital jí do ouška něžnosti a zahrnoval polibky. Až musel zasáhnout dlouholetý kamarád Nálepkové Vlastimil Harapes. Požádal Václava o svolení a vytáhl známou herečku na parket.

„Vybrala sis opravdu dobře,“ vysmekl Světlaně později poklonu, když ji za tanec obdaroval bílou růží. Showbyznys byl ovšem svědkem mnoha takových idylických počátků vztahů, stejně jako pak jejich strmých pádů. Snad se mezi ně Světlana s Václavem nezařadí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.