Světlana Nálepková: Dcera mi vyčítá, že dávám mužům peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Světlana Nálepková: Dcera mi vyčítá, že dávám mužům peníze!

Světlana Nálepková Botox a napíchané rty ale popírá.
Světlana Nálepková Botox a napíchané rty ale popírá. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Herečka Světlana Nálepková je sice úspěšnou herečkou, v lásce ale příliš štěstí neměla. Dvě manželství skončila rozvodem a následné vztahy netrvaly dlouho. A přestože si teď našla konečně o devatenáct let mladšího muže, s nímž je šťastná, její dcera Pepina má jasno, v čem její máma dělá chybu.

„Ona to má ve vztazích docela dobře nastavené, na rozdíl ode mě. Když vidí, co já provádím, tak mě poučuje, co všechno zase dělám špatně. Klepe si na čelo a vyčítá mi, že jdu do všeho po hlavě, že si nenechávám odstup, že hned mužům dávám peníze, začnu s nimi žít, naprosto se jim odevzdávám," přiznává Světlana Nálepková v rozhovoru pro Onu Dnes.

A Světlana zas nechápe, jak si může dcera tak snadno od svých citů k mužům udržet racionální odstup a kontrolu. Zřejmě je to dílem její liberální výchovy,  kterou na Pepinu, jíž má z manželství s Michalem Nesvadbou, vždy uplatňovala.

„Nesnáším omezování. V dětství jsem si prošla drilem, máma byla učitelka a táta despota, tak jsem byla u její výchovy naprosto liberální a ona té volnosti nikdy nezneužila,“ říká. „U jiného dítěte bych možná narazila, ale Pepina to má v hlavě srovnané a díky tomu se vyhne různým karambolům a bolestivému trápení,“ uzavírá Nálepková pyšně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.