Sexy Kristelová: Znám triky na krásu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Kristelová: Znám triky na krásu!

Kateřina Kristelová všechny okouzlila svým dekoltem.
Kateřina Kristelová všechny okouzlila svým dekoltem.

PRAHA – Žádné diety na otevření restaurace Jarmark neřešila moderátorka televizní hudební stanice Óčko Kateřina Kristelová (25), která se jídlu nebránila. Může si to dovolit, zatím je totiž štíhlá jako proutek.


Krásná moderátorka, kterou si někteří pletli s modelkou, si do kabelky přibalila speciální rtěnku na zvětšení rtů. Kliknutím zvětšete„Je to na bázi chili papriček, na hodinku se zvětší rty,“ řekla s úsměvem deníku Aha! Kateřina. Ta ovšem nejvíce zaujala dekoltem!

Přítomní pánové na jejím výstřihu mohli oči nechat. Moderátorka se ale netají tím, že její srdce patří jenom příteli, kterého miluje. Při ochutnávce bohatého rautu na veškeré diety a týrání těla úplně zapomněla také zpěvačka Jitka Zelenková (56), která během půl roku zhubla přes patnáct kilo. „Dietu jsem držela, ale už ji nedržím. Naopak, mám hrozný hlad,“ řekla deníku Aha! zpěvačka, kterou na večírku každý obskakoval. „Zatím jsem se k jídlu vůbec nedostala!“ dodala s úsměvem zpěvačka, která si později pochutnávala na různých druzích mas. „Většinou na takových akcích vůbec nejím, protože když si vezmu sousto do úst, tak mě načapají fotografové, a to nevypadá nikdy dobře. Tak se někdy držím,“ vtipkovala zpěvačka, která nedávno vydala nové album Pod kůží.

Kliknutím zvětšeteCelý večer moderovala exotická modelka Daniela Frantzová s Alešem Hámou. Přítomnost modelky byla na místě: její současný přítel Jan Mužátko, je totiž majitelem restaurace. Ten se kvůli lásce s kráskou, kterou poznal před půlrokem, už podruhé rozvádí. Kliknutím zvětšeteOba nejvíce času strávili u »samovýčepu«, který je instalován u několika stolů, odkud podávali hostům pivo. Na chvíli se také ukázala zpěvačka Monika Absolonová, která stále nechce ukázat svého nového přítele a na všechny akce chodí sama. Celý večer nakonec prokecala se zpěvačkou Hanou Křížkovou, která později našla slovo i u Jitky Zelenkové.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.