SuperStar Gunčíková: Přebrala milence Banášové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

SuperStar Gunčíková: Přebrala milence Banášové!

Gabriela Gunčíková podědila milence po Banášové
Gabriela Gunčíková podědila milence po Banášové (TV Nova)

Tanečník Peter Modrovský (27) se po zkrachovalém vztahu s moderátorkou Adélou Banášovou (30) může pochlubit novým úlovkem. Společnost mu teď dělá podstatně mladší Gabriela Gunčíková (18), která skončila v Česko-Slovenské SuperStar na druhém místě.

Peter se vrací na místo činu. S Gunčíkovou si zatančí v televizní show Let´s Dance, díky níž se dříve seznámil s Banášovou. Bude se historie opakovat a Peter na parketu najde novou lásku? On i Gabriela jsou momentálně nezadaní a je tak velmi pravděpodobné, že na parketu přeskočí jiskra.

Pro Adélu ale bude dost nepříjemné, že jejich dotekům bude přihlížet jako moderátorka. Od jejího rozchodu s Modrovským přitom uplynuly teprve dva měsíce.

Bývalý partner Banášové se původně v páté řadě Let´s Dance neměl objevit, ale televize Markíza jej nakonec přemluvila, protože je pro diváky velkou hvězdou. Modrovský se může pochlubit tím, že ve slovenské verzi taneční show už dvakrát zvítězil.

„Tanec je všeobecně o těle na tělo a tato dvě těla se mě týkají stejně tak málo jako všechna ostatní,“ řekla Banášová o účasti svého expřítele v Let´s Dance serveru Topky.sk.



Přečtěte si
marie.g
13. 9. 2011 • 09:35

Chtěla jsem se odreagovat,a le s takovými "zprávami" jděte k šípku. Opravdu nuda.

dzery
10. 8. 2011 • 11:07

Hezký pár.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.