Adela Banášová: Rozchod! Chtěla dítě, on ne... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Adela Banášová: Rozchod! Chtěla dítě, on ne...

Adela Banášová jako porotkyně Talentmanie
Adela Banášová jako porotkyně Talentmanie (TV Nova)

Slovenské moderátorce Adele Banášové (30) ztroskotal po dvou letech její vztah s tanečníkem Petrem Modrovským (27). Jejich romantický příběh tak neskončil happyendem…

Banášová s Modrovský se seznámili během natáčení televizní taneční show Let´s Dance. Přestože v soutěži nevyhráli, natolik si padli do oka, že vytvořili společný pár. Jejich láska ale trvala jen dva roky a nyní definitivně padly spekulace o připravované svatbě.

Kdo z nich dal k rozchodu podnět, však není jasné. „Iniciativa se dá těžko určit,“ řekla vyhýbavě Banášová, která s Leošem Marešem moderovala první řadu Česko-Slovenské SuperStar.

„Peter je umělec, který si rád vychutnává bohémský způsob života. Miluje večírky a Adéla už je trochu usedlejší. Když má vysoké pracovní tempo, v soukromí chce mít klid. V tom se jejich cesty rozcházely,“ prozradil serveru Topky.sk zdroj z okolí hvězdného páru. Navíc není tajemstvím, že Adela už touží po tom mít dítě, což se tanečníkovi vůbec nelíbilo.

Peter Modrovský není prvním mužem, kterého Adela poznala díky svému účinkování v televizi. V minulosti randila i s finalistou slovenské SuperStar Tomášem Bezdedou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.