Jacques o Bursíkovi: Nenapadlo mě, že je ten pravý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jacques o Bursíkovi: Nenapadlo mě, že je ten pravý!

Martin Bursík a Kateřina Jacques - "zelený" pár
Martin Bursík a Kateřina Jacques - "zelený" pár (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč)

Politička na mateřské dovolené Kateřina Jacques (40) přiznala, že její vztah s »kolegou« Martinem Bursíkem (51) byl především jeho iniciativou.

Kateřina Jacques považuje za velké plus, že se před zamilováním do Martina Bursíka stačila v politice samostatně prosadit. Navzájem se dopňují a nikdo jí nemůže mít za zlé, že jí šlo o vlastní kariéru.

Vůbec by ji prý nenapadlo, že Martin Bursík je ten pravý. „Martin byl jako z jiného světa. Já se vždycky pohybovala mezi výtvarníky, spisovateli, hudebníky, kdežto on je exaktně uvažující přírodovědec se skautskou průpravou. Čili v tom jsme si byli hodně vzdálení," řekla Jacques magazínu Ona Dnes.

Když přišla inciativa z jeho strany, Jacques byla zaskočená: „Nečekala jsem to, ale velmi rychle si mě získal. Znali jsme se dobře už jako kolegové, věděla jsem, jak se chová, že je neúplatný a poctivý. Takže jsem ho politicky i lidsky obdivovala a pak už byl jen krůček k dalšímu. Vnímám náš vztah osudově."

Kateřina Jacques se před čtyřmi lety rozvedla s Francouzem Christianem Jacquesem. Martinu Bursíkovi porodila dceru Noemi (2). Oba mají z předchozích vztahů po dvou dětech.

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.