Talmanovou ani Jacques už ve Sněmovně neuvidíme | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Talmanovou ani Jacques už ve Sněmovně neuvidíme

Lucii Talmanové to na jednání Sněmovny slušelo, byla pořádně sexy.
Lucii Talmanové to na jednání Sněmovny slušelo, byla pořádně sexy. (Aha! – Martin Přibyl)

5:00 – Poslanci se do voleb sejdou už jen několikrát. Mnozí ale po volbách plánují návrat do Sněmovny. To neplatí o Lucii Talmanové (ODS) a Kateřině Jacques (SZ) – ženách, na nichž často spočinul lačný zrak nejednoho poslance.

Obě se rozhodly s vysokou politikou na čas skoncovat a hodlají se naplno věnovat rodičovským povinnostem. „Dlužím něco synovi, kterému byly v červenci dva roky. Chci s ním trávit více času,“ vysvětlila před časem Talmanová. Za jejím odchodem z politiky ale může být i to, že v pražské ODS by měla problém prosadit se na kandidátce.

Kateřina Jacques čeká holčičku, je už v osmém měsíci.

Na Kateřinu Jacques mateřské povinnosti teprve čekají. Je v osmém měsíci těhotenství, s bývalým šéfem zelených Martinem Bursíkem čeká dceru. „Bude to už mé třetí dítě, takže nejdu do žádné neznámé situace,“ řekla serveru iDnes.cz. Po porodu se chce nadále věnovat politice, ale už ne jako poslankyně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.