Martin Bursík potřetí otcem - Jacques porodila holčičku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martin Bursík potřetí otcem - Jacques porodila holčičku

Martin Bursík a Kateřina Jacques mají společně holčičku.
Martin Bursík a Kateřina Jacques mají společně holčičku. (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč)

Česko má další »politické« dítko. Poslankyni Strany zelených Kateřině Jacques (39) a poslanci Martinu Bursíkovi (50) se včera ve čtyři hodiny ráno v podolské porodnici v Praze narodila holčička. Jméno dítěte a další okolnosti porodu zatím odmítli prozradit.

Ví se jen, že porod trval pouhé dvě hodiny. Jacques těhotenství přitom dlouho tajila. Veřejně o něm začala hovořit, až když byla ve vyšším stupni.

Ani pro jednoho ze zeleného páru není rodičovství nic nového. Jacques má totiž z předchozího nevydařeného manželství s germanistou Christianem Jacquesem dceru Ninu (15) a syna Sebastiana (14). Bursík je otcem dvou dcer.

Vztah Kateřiny Jacques a Martina Bursíka trvá od roku 2007. Kateřina je Bursíkovou třetí známou partnerkou od rozchodu s manželkou Ivanou v roce 1998 (rozvedl se s ní až na jaře 2008). Bursík žil čtyři roky i s moderátorkou Jitkou Obzinovou, v letech 2005 až 2006 pak s dcerou senátora Jiřího Dienstbiera Monikou Arkai.

Čerstvá trojnásobná matka Kateřina Jacques hodlá i po porodu pokračovat v politické kariéře. „Je to už mé třetí dítě, takže nejdu do žádné neznámé situace. Zatím jsem rodinný a profesní život dokázala velice dobře skloubit,“ pochvalovala si Jacques ještě před porodem své dcerky.

V nejbližších dnech se dočkáme i dalšího ostře sledovaného porodu. Manželé Paroubkovi totiž očekávají narození své holčičky Margarity.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.