Provokatérka Mojsejová: Nahradí »odpadlíka« Michala Zoltánem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Provokatérka Mojsejová: Nahradí »odpadlíka« Michala Zoltánem?

Mojsejová měla vždy pro Zoltána (nahoře) slabost...
Mojsejová měla vždy pro Zoltána (nahoře) slabost... (koláž ahaonline.cz)

Poté, co Nora Mojsejová (52) ukončila spolupráci s vítězem reality show Šéfka Michalem Pilipem (27), o dobře placený post projevil zájem Zoltán Lagin (23), který skončil na druhém místě. Je to součástí plánu kontroverzní milionářky?

Mojsejová měla pro Zoltána slabost a »protlačila« si ho až do finále, přestože byl podle ostatních soutěžících naprosto nezvladatelný. Šéfka se však netajila tím, že ani Michal není pro pozici manažera v její firmě ideálním adeptem, což mu po měsíci dokázala výpovědí.

Nyní má příležitost všechny přesvědčit o své výjimečné schopnosti hodnotit druhé a ukázat, že konfliktní Zoltán pro ni může být větším přínosem, než zodpovědný Michal.

„Popravdě  jsem nevěřil, že Michal dokáže splnit nároky paní Mojsejové,“ řekl serveru Topky.sk pobaveně Lagin, který se už vidí na jeho místě s ročním platem ve výši 100 tisíc dolarů.

„Nora pořád přijímá nějaké lidi a následně to selektuje,“ povzbudil jeho naději Braňo Mojsej. Zároveň přiznal, že ve hře je i Pavel Čutka, který se v Šéfce probojoval do poslední čtveřice. Mojsejové se zamlouval jeho nápad otevřít pobočku v Karlových Varech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.