Šťastný a jeho šťastná těhulka oznámili: Budeme se brát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šťastný a jeho šťastná těhulka oznámili: Budeme se brát!

Herec a jeho o dvacet let mladší přítelkyně Bára.
Herec a jeho o dvacet let mladší přítelkyně Bára. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Zamilovaný herec Jan Šťastný (45) a jeho o dvacet let mladší přítelkyně Bára Petrová (25), která je ve čtvrtém měsíci těhotenství, se chtějí co nejdříve vzít!

„Samozřejmě svatba bude, to k dítěti a rodině patří. A čím dřív, tím líp,“ prozradil nastávající otec a ženich Šťastný deníku Aha!

Na vytouženém děťátku prý pracoval divácký tahoun »novácké« Ordinace v růžové zahradě 2 už od počátku roku, kdy přestal vztah s mladší kolegyní tajit. Poprvé se spolu na veřejnosti objevili letos v únoru, chodí spolu ale už přes rok.

Úplně první jiskra však přeskočila už v zimě roku 2009. Šťastný se v té době vyrovnával s krachem manželství s o šest let starší Lenkou (51), která mu »utekla« s ředitelem Národního divadla v Brně Danielem Dvořákem.

Z prvního manželství má herec syna Jana (22), který ho nedávno udělal dědečkem. Samotný Šťastný z toho paradoxně příliš šťastný nebyl, zejména proto, že synovou vyvolenou a maminkou vnučky Leontýnky se stala kontroverzní pornoherečka Míša (22). Herec nebyl ani pozván na jejich svatbu.

Jestli na vlastní svatbu naopak syna pozve, zatím herec netuší. „Nevíme přesně, kdy bude, ale obávám se, že ji do porodu nestihneme. Nemám ve svém diáři ani minutu času. Natáčím, dabuju, zkouším, hraju...,“ drbe si hlavu populární »primář Frynta«.

Že by svatebním zvonům utekl, ale nepředpokládá. „Chci, aby Bára byla šťastná, splním jí každé její přání. Měla by mít pohádkovou svatbu svých snů a to chce nějaký čas na přípravy,“ dodává Šťastný.



Přečtěte si
solochov
22. 6. 2011 • 12:56

A co by měl šťastný Šťastný tajit? Manželka od něj utekla, je volný a jsou s Bárou už dost dlouho na to, aby si zodpovědně založili rodinu. Přeju jim hodně štěstí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.