Herec Jan Šťastný (45): Dědeček? Ne, chci být otec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Jan Šťastný (45): Dědeček? Ne, chci být otec!

Mladá Barbora Petrová chce s hercem dítě a on se tomu rozhodně nebrání.
Mladá Barbora Petrová chce s hercem dítě a on se tomu rozhodně nebrání. ( Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Herec Jan Šťastný (45) by se měl připravovat na roli dědečka, jenže on pomýšlí na svého vlastního potomka. Se svou mladičkou přítelkyní Barborou Petrovou (23) chtějí miminko.

Přitom už brzy se Jan Štastný stane dědečkem. Pornoherečka Michaela Kuklínová Šťastná (21), která si vzala jeho syna, by měla co nevidět porodit. „Myslím, že by se to mělo narodit za čtrnáct dnů,“ svěřil se nám herec, jenž však rozhodně nebude fungovat jako děda na hlídání.

„Na nějaké dědečkovské povinnosti nemám ani pomyšlení,“ tvrdí Šťastný, který pomýšlí na své vlastní dítě. „Samozřejmě, mám mladou přítelkyni a dítě jí nebudu odpírat,“ přiznal herec, který už téměř pět let hraje v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Coby seriálový primář Dalibor Frynta odolává i nástrahám Jany Strykové alias sexy sestřičky Kateřiny, jež mu nadbíhá a chce s ním mít dokonce taky dítě. „Čeká nás natáčení choulostivých scén, už se na to těším, nemůžeme se dočkat,“ smál se Šťastný.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.