Jan Šťastný: Snoubence koupil prsten za 60 tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jan Šťastný: Snoubence koupil prsten za 60 tisíc

Jan Šťastný nemá kvůli práci čas na svatbu s těhotnou přítelkyní Bárou Petrovou.
Jan Šťastný nemá kvůli práci čas na svatbu s těhotnou přítelkyní Bárou Petrovou. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 herec Jan Šťastný (45) je v takovém pracovním kalupu, že nestíhá ani vlastní svatbu.

Důvodem, proč se musí pořádně otáčet, jsou i jeho obrovské fi nanční výdaje! Jen za zásnubní prsten pro těhotnou přítelkyni Báru Petrovou (25) dal šedesát tisíc korun. A k tomu herec platí i alimenty na téměř tříletého vnuka. Místo svého rozvedeného syna Marka.

Populární »primář Frynta« z Ordinace by se pro své blízké rozkrájel. „Chci, aby Bára byla šťastná, splním jí každé její přání. Měla by mít pohádkovou svatbu svých snů a to chce nějaký čas na přípravy. Jenže nemám ve svém diáři ani minutu času.

Natáčím, dabuju, zkouším, hraju...,“ říká Šťastný, který se div neztrhne, aby vše stihl a oženil se ještě před narozením děťátka. Pro Báru prý už koupil i zásnubní prsten za šedesát tisíc korun, který jí chce co nejdříve předat.

Práci nemůže odložit na druhou kolej i proto, že je na něm závislý jeho nevlastní syn Marek, vyženěný ze svazku s o šest let starší Lenkou (51). Ta mu sice utekla za ředitelem Národního divadla v Brně Danielem Dvořákem, ale i přesto Šťastný nehodlá pálit mosty.

„Platí za něj dokonce alimenty. Marek se totiž rozvedl, ale nyní kvůli zdravotním problémům nemůže pracovat,“ prozradil přítel rodiny. „A protože Honza Marka vychovával a má k němu pěkný vztah, tak mu teď dost pomáhá a na svého vnuka platí on,“ dodává.

Od druhého, vlastního syna Jana (22), který se oženil s pornoherečkou Míšou (22), má Šťastný ještě vnučku Leontýnku, která se narodila letos v dubnu. Ve svých pětačtyřiceti letech je tak herec už dvojnásobným dědečkem a jeho vnučka bude skoro stejně stará jako očekávané dítě. „Poprvé jsem se ženil ve třiadvaceti letech, takže se to dalo očekávat,“ krčí rameny Šťastný.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.