Farmář našel ženu! Svatba! Kvůli dítěti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Farmář našel ženu! Svatba! Kvůli dítěti!

Novomanželům během obřadu pršelo štěstí.
Novomanželům během obřadu pršelo štěstí. (pro Aha! – Dana Soudková, TV Prima)

Primácká show Farmář hledá ženu skončila po všech skandálech alespoň jedním happy endem. Farmář Petr Hájek (46) se oženil se svou vyvolenou Adrianou Gážovou (32)!

Svatba se konala na Žofíně v Novohradských horách, jen kousek od Hájkova statku. Adriana zvládla obřad i úkoly, které si na ně nachystali kamarádi, skvěle, a to i přesto, že je už v šestém měsíci těhotenství.

Farmář Petr Hájek je už podruhé v chomoutu. Navlékla mu ho jeho vyvolená z primácké show Adriana Gážová z Brna. Farmář si ji nejdříve pojistil miminkem.

„Přes zimu nám na farmě všechno zabřezlo, kozičky, ovečky – a nám se to taky nějak povedlo,“ směje se Hájek. „Kdyby mi někdo řekl, že moje účast v reality show skončí svatbou, myslela bych si, že se zbláznil. Člověk zkrátka nikdy neví, co ho v životě potká,“ vypráví už čerstvá mladá paní Hájková.

O tom, že se manželé milují, prý nemůže nikdo pochybovat. „Že je to opravdová láska, to by vám nejlíp řekl ten malý drobeček v bříšku, protože ten vznikl z opravdové lásky,“ tvrdí pyšně Hájek.

Obřad se konal pod širým nebem uprostřed Žofínského pralesa v Novohradských horách.

„Sice prší, ale nám to vůbec nevadí. Nám prší štěstí,“ radovala se Adriana.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.